• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
eraser - специалист
maroka написа:
и помисли малко преди да напишеш култовото си 26-то мнение... надявам се сега ти да ме разбереш...ако ли не - ще ти го обясня с катерички и зайчета на дъската... като за теб ;)

Ми явно не разбирам, защото все съм си мислел че има значение какво искаш да кажеш а не колко пъти си казвал някакви си неща ...

Ще помоля модераторите да ми изтрият мненията, явно не съм достоен (дорасъл) за да пиша в този форум.
Ще отида да попиша в БГ мама, да събера там постове, че да може да ми тежи мението ...
Тани - модератор
Престанете да се заяждате помежду си за дреболии! Все пак форума е създаден да си помагаме , а не да се плюем един друг :wink: Все още смятам, че е по-добре да коментираме 2-3 снимки на реална кухня, качена от съфорумник в този раздел, отколкото някой проект или снимка от списание или сайт, от която само може да предполагаме за детайлите! Ако някой има въпроси към автора за детайли, съм сигурен , че ще получи конкретни отговори! Пак напомням, че това е раздел за споделяне на всякакви идеи за кухнята , а това си е идея! Ако смятате, че не е добра и искате да бъдете полезни - вместо да кажете, че е боклук , по-добре си спестете обидите и направо прескочете до мястото в което давате едно или няколко предложения как да се избегне проблема! Нека не бъдем негативисти и не забелязваме и коментираме само лошите неща! Благодаря ви предварително!
colyo - специалист
Опааа......айде и от мен една аматьорска кухня :-D
Жената ме освирка, че ако си вадя хляба с монтаж на кухни........сме умрели от глад ..........но стана най-накрая. Поръчах си кухня от реномиран магазин, чаках 3 месеца и пристигна.........нещо съвсем различно. Върнах я и след 22 дни пристигна почти същата, но със разменени цветове. След още 25 дни пристигна с объркан фладер и върнах само вратичките. Най накрая дойдоха и те и започна великото сглобяване, защото в цената бил включен само част от монтажа, а за цялостен монтаж трябвало да доплатя още 300лв. Теглих им една ГОЛЯААААААААМА майна и се метнах сам. Три пъти я разглобявах, защото три от шкафовете бяха объркани и трябваше да ги прекроявам заради 2-3 см. След 3 седмици по 1 - 2 часа след работа се поучи това:
Прикачен файл:
WP_000510 (Small).jpg
Прикачен файл:
WP_000509 (Small).jpg
Прикачен файл:
WP_000505 (Small).jpg
Това е моето решние за глухия шкаф. Купешкия механизъм е 580лв и ме втресе. Оставил съм си няколко довършителни работи за по-нататък, за това не ми се смейте.....много:))Ако има интерес ще кача и подробни снимки от самия монтаж. Добе, че съм "болен" на тема инструмент и имам всичко под ръка :)))
eraser - специалист
Имам едно питане за "ъгъла"

До колкото виждам, тази "етажерка" е твърдо вързана за вратичката, а от вътре има ли нещо друго което да се вади?
А етажерката на пода на кухнята ли е стъпила или е на пода на шкафовете?

Аз имам един подобен ъгъл, само че е от другата страна, и искам в ъгъла да напутам бутилката за газовата, ама още се чудя как да го направя че да се вяади всичко лесно, въпреки че ще се налага веднъж на 8-10 месеца ...

BTW: :idea:
Роси предлагат не лошо изглеждащ ъгъл за 230лв.
http://www.rosi.bg/koshnitca-za-gluh-sh ... -1909.html

мисля че варианта на IKEA беше около 250лв, даже бил 220 :-)
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18210

Вече за качеството ... някой ако е слагал такова и има някакви наблюдения ... моля да сподели [-o<
colyo - специалист
Най-отвътре ще има още една "етажерка" на колелца, която ще се вади по-рядко. В ъгъла няма дъно, то няма и шкаф, само плота затваря прстранството отгоре. Вратичката е хваната твърдо за "количката"(малката се вози цял ден на нея). Монтирал съм висока страница, стигаща на 5 мм от плота, а под плота съм захваналдве успоредни изрезки ПДЧ, които водят количката докато се прибира, за да не се драскат страничните шкафове. Остана да преместя предните колелца малко навътре и да хвана цокълче със ширината на вратичката. Следващия път като отида на обекта ще снимам и водачите под плота.
Здравей Шадоуман,
Как да те ангажирам да ми направиш кухнята в София или поне да направиш проекта? Не виждам нито твой телефон, нито и-мейл. Ремонтът ще бъде през лятото. Ще усвоим балкона към кухнята, ще стане хубаво, нормално по големина помещение. Пиши ми на rosaliana@abv.bg
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Опа... кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: