Мечтата на всяка домакиня
bekama - помощник
здравеите съфорумници закупих си абсорбатор на горение за вграждане с 2 мотора та искам да си монтирам абсорбатора но не ми е много ясно как.
Имам шкаф 60см в новата ми кухня,който е направен специално за абсорбатор но в комплекта абсорбатора има някакви 4 железни шини за монтаж но незнам как точно се монтират 4-ри те шини та ако някои е монтирал такъв абсорбатор на горение и може да ми даде съвет ще съм безкраино благодарен. :)
zmiori - специалист
Що не качиш някоя снимка или линк към изделието. Така малко звучи като: имам един еи такъв лагер ако може някой да каже какъв му е диаметъра?
ZEDYCUS - майстор
Бекъма, към аспиратора трябва да имаш монтажна скица в упътването.
Отвори я, има си нагледно нарисувано как двете шини се монтират на аспиратора(лява и дясна са), трябва да има отвори и крепежи в кутията му. Другите два водача се монтират на шкафа. след това ги плъзгаш едни в други и слагаш законтрящо болтче.
Ей ти една примерна снимка от Фабер. Съжалявам, но не съм снимал по подробно.

Ако пък го снимаш този твой аспиратор или пък кажеш модела, някой може да ти помогне и още по добре. [-o<

Колегата ме е изпреварил. :-D

Прикачен файл

Аспиратор..png
bekama - помощник
Извинявам се ,че не съм се уточнил маи имам книжка като тази която си снимал но не съм монтирал друг път тъкъв аспиратор и за това питам ако някои е монтирал да ми помогне иначе е същата книжката.
http://techno-clima.com/df6116e маи е тъкъв.
ZEDYCUS - майстор
Щом имаш книжка, виж монтажите размери на водачите, които се слагат в шкафа и ги монтирай, така че издърпващия се плот да е наравно с вратите. Тези които са на аспиратора, ги монтирай по фабричните отвори. Последно слагаш тръбата с клапите ако ги има. Не е голяма философия. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
=D> С два ника ли си ? :?
Не съм с два ника само този имам!
Защо питаш.
dextrofer - помощник
Да не правя нова тема...

Искам да ви попитам зад аспиратор тип "камина" какво слагате? ПДЧ или гръб?
Ако пък може и с ПДЧ, и с гръб, кой е по - удачният вариант.

Благодаря предварително.

Тема "монтаж на аспиратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: