• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
fionna - напреднал
Ламинат и подово - това ще е голяа глупост(лично мнение)
radius - майстор
Теракот в хола - по-голямата глупост :lol: .
kamendc - специалист
stancho123 написа:
Тъпаците при ремонта не са ми сложили кранчета при тръбите и сега трябва да се спира парното централно
Мисля нямаш право да имаш кранчета на тръбите, защото има тарикати, които си слагат наесен радиатори без топломери, а напролет като ще идват да отчитат пак изкарват от мазето тези с топломерите и са все на нула (а комшиите като са абдали да плащат и за тях).

Иначе този ламинат ми изглежда като да е от най-евтиния, има сега и хубави скъпи, които не се надуват дори да ги мокриш. Може и подово под тях, но за какво ти е щом имаш радиатор в кухнята?
corropt - напреднал
kamendc написа:
Мисля нямаш право да имаш кранчета на тръбите,...
За кранчетата няма проблем, но топлофикация(или може би фирмата която слага и отчита топломерите ) слагат пломба за да неможе да правиш това за което говориш.
Фитилчо - майстор
radius написа:
Теракот в хола - по-голямата глупост :lol: .
Подкрепям на 200%
За кухня винила е най-удобен- визуално има всякакви имитации: на дърво, камък ,мрамор... Визуалния ефект е по-добър от този на ламината , за практичността да не говорим . Съвместим е с подово и не вдига нивото , колкото другите покрития , все пак винилите са между 2 и 2.5 мм. може да се правят и поправки след като вече е налепен- т.е. да се отлепя в "спешни технически случаи" :rock: и после пак да се залепи същата плоскост. Например трябва около тръбата на парното нещо да се донаправи - няма нужда да се разглобява целия ламинат или да се кърти фаянс и т.н.
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на кухня -нови плочки, шпакловка стени, подово отопле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: