• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
anmoll - специалист
peshev-ko - специалист
Изясни си какво искаш и от какъв материал.После е лесно...Всеки може да ти го направи!
Първо,обаче,ще ти се наложи консултация с ВиК майстор.Ако няма възможност да се организира надеждно инсталацията :? ,какво правим с острова?
prascho - майстор
Подрепям тезата за неудобството на шкафове под масата. Аз лично ако не си опъна краката под масата не мога на 100% да се насладя на менюто. На снимката пусната от теб ясно се вижда, че ще се чудиш къде да си сложиш краката. Едно е бар, на който да седнеш и да изпиеш две питиета съвсем различно е маса, на която ядеш поне два пъти на ден в продължение на 365 дни в годината:). Не си мисли, че на снимката е 2 в 1 както ти го разбираш. Пространството, което реално се използва не е по-малко от 20 квадрата т.е. кухня и трапезария. Само, че не са обособени в отделни клетки.
Galiaa - специалист
Ето с място за крака

Прикачен файл

ostrov.jpg
ostrov.jpg (186.56 KиБ) Видяна 10946 пъти
Galiaa - специалист
Аз също планирам да има нещо като островче, но няма да имам мивка там, по - скоро ще е полуостровче :? но за сега само гледам картинки, мога да поствам ако има интерес, а другата седмица като имам изградени стени ще пусна и схема за да могат разбиращите да ми помагат
faiskoto - специалист
някой ще ми каже ли кой материал е най-добър и какви са видовете материали според класа им!?добри производители на кухненско обзавеждане?

Прикачен файл

HM1007_kitchisla_01.jpg
тази отговаря ли на 2в1?
HM1007_kitchisla_01.jpg (59.86 KиБ) Видяна 5368 пъти
Последна промяна от faiskoto на чет фев 28, 2008 6:08 pm, променено общо 1 път.
faiskoto - специалист
добре прасчо като си взема ключовете ще измеря всяко ъгалче и тогава ще мечтая. дотогава само ще чета форума! :) няма да го продавам защото е много хубав и дори нямам тарпение да се нанеса! все пак благодаря! аз много се интересувам от интериор!
много ти благодаря за съветите! ще се вслушам!
Последна промяна от faiskoto на чет фев 28, 2008 5:51 pm, променено общо 5 пъти.
prascho - майстор
Мадам, няма място за отказване. Но първото, което трябва да направиш е да пуснеш схема в 2Д вариант на цялото помещение- кухня,хол и трапезария. Пък тогава може и да получиш практичен съвет, дори и план на разположението на мебелите. Посочи размери до прозорци, врати, вътрешната колона и осветяемостта на помещението. Демек в коя от четирите посоки ти гледат прозорците.

Голе в дясно на поста ти има бутон 'промени' ;). Аз откакто го ползвам не ми правят забележка :) .

Ако се откажеш от идеята за обзавеждане, поне не продавай апартамента. За жалост докато не се застрой всеки един квадратен метър в България няма да се спре. Цените ще се покачват. Давай го поднаем :roll: .

Стигна до една житейска истина, която се изповядва в цивилизования свят. Човек не разбира от всичко, трябва да бъде насочен в определена област от която да се храни и за всичко останало да си плаща. В този случай говоря за вътрешният интериор, който си е цяла наука. Но не те съветвам в България да се ръководиш от тази закономерност. По-скоро спазвай тенденцията и си повтаряй мотото "Аз мога и сама да го направя". Качеството в 70% от дейсностите ще бъде доста добро като се има предвид професионализма на българина.

Съставяш си план за всичко и търсиш майстор да ти го изпълни. В форума мненията са повече и по-достоветни от това което ти казва местния майстор. Ако не те удовлетворява качеството го гони и не му плащай!!! Преплата никога и в никой случай. Плаща се на изработена работа. Да видиш майсторъка и тогава. Майсторите трябва да проумеят, че се работи за клиента а не на бройка и да ламтят за следващи обекти преди да са си свършили работата.
  • 1
  • 2

Тема "кухня с остров" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: