Мечтата на всяка домакиня
Antonina - помощник
Моля ви дайте ми идеи как да сместя хол и кухня и евентуално една маса за хранене в едно помещение!!! Трудничко ми е, и все пак се поразшири след ремонта! Дано да успея да кача файла, доста си поиграх, за да го намаля...

Прикачен файл

08-03-11_21-23.jpg
08-03-11_21-23.jpg (37.68 KиБ) Видяна 15567 пъти
Antonina - помощник
Защо никой не желае да ми даде съвет?? Най-много се затруднявам с кухнята понеже в тези размери трябва да вместя пералня съдомиялна хладилник мивка и печка!!!! Свалих две програми и се опитвах да проектирам кухнята си но досега никога не сам работила с 3D програми и не ми се отдава кой знае колко![-o<
shadowman - майстор
Аз ще опитам да направя криво-ляво един проект за кухня.
Z0R0 - помощник
Предвиденото място за кухнята от 200 см включва ли и хладилника или той може да остане извън него ,ще се опитам и аз да направя нещо :)
shadowman - майстор
Така, дай малко повече инфо за уредите.
Antonina - помощник
Ами засега съм избрала по-тесни от стандартното уреди т.е. съдомиялна 45см ширина хладилници има по 60см но има някои марки и по 55см шир. вградена фурна и вграден плот 2 котлона и пералнята ми е 60 см шир. За мивката още не съм успяла да намеря нещо което ще ми пасне но съм съгласна на варианти /2но или 1но корито/ стига да е дълбока и практична а и за ъглова мивка съм съгласна. От страната където са 200см може и да е малко повече пр. 210см но от другата страна / 120см/ няма такава възможност защото е ниша. В тези размери трябва да вместя всички уреди за жалост, малко е знам, но няма къде другаде да сложа какъвто и да било уред! А в това помещение /цялата скица/ трябва да сложа диван и маса за хранене! Тях още не съм купила първо искам да видя какво място ще ми остане а и не по-маловажно какви пари ще останат /ако останат/!
Z0R0 - помощник
Моя проект вече е готов качвам го заедно със схема на щкафчетата и техните размери :)

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (145.42 KиБ) Видяна 15079 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (140.62 KиБ) Видяна 15079 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (126.27 KиБ) Видяна 15079 пъти

Прикачен файл

долен ред.jpg
долен ред.jpg (32.16 KиБ) Видяна 15079 пъти

Прикачен файл

горен ред.jpg
горен ред.jpg (24.92 KиБ) Видяна 15079 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Господи!!! Най-сетне истински дизайнер!!!!!
Antonina - помощник
Ейй страхотна е ZORO много ми харесва и така ще я направя само едно не съм напълно сигурна - дали комина ще може да се ползва т.е. знаем че там има комини/2 са/ но още в началото не са били оставени отвори и :?: е дали не се падат от външната страна извън нишата!! но мисля че в такъв случай ще мога да сменя местата на хладилника и фурната!!!!! А за комина тези дни ще направим някоя дупчица та да видим дали ще има изход!!!:2thumbs: :-D :hurra: :-D Даже и цветовете които почти съм избрала са същите!!!!!!

Тема "Хол кухня и трапезария в едно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: