• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
tubleron - специалист
Здравеите.Поръчах си кухня,цват бордо+гранит.Немога обаче да измисля какви цветове да са стените и пода(пода около кухнята е теракот,другото паркет)Хаиде да ги измислим заедно :?
shadowman - майстор
Айди успех, аз не можах да се подготвя.
Най - добре ми се струва че ще стане , ако направиш стените слонова кост или бежово ! Или нещо подобно ама да е светло ! Успех ! :wink:
tubleron - специалист
pantzer3 написа:
Най - добре ми се струва че ще стане , ако направиш стените слонова кост или бежово ! Или нещо подобно ама да е светло ! Успех ! :wink:
А пода?? Под и около самата кухня е теракот,а останалото е паркет.Светал теракот с по тъмен паркет,двете светли...или...???
tubleron - специалист
shadowman написа:
Така е в нас.
Ти си с 2 цвята братле-лесна работа.А аз с това бордо......
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:26 am, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
Имах предвид теракота пред кухнята и паркета. Инак за цвят може би нещо като бежаво, преди мен някои сподели това мнение.
tubleron - специалист
Ами диванчето ще е бордо със някакво светло бежаво,затова решихме цвета на стените да е като това светлото от диванчето.Теракота(понеже идва от коридора) ще е мн. светал.Въпроса ми е за цвета на паркета които се свързва с теракота.Светал като теракота за да се слее с него,или тъмен за да изпъкне.И ако е тъмен и масата ли да е тъмна като него или ако е светал,масата също ли светла
desislava_7805 - напреднал
имаш ли врата от коридора към стаята?ако имаш пода няма да е проблем.аз имам такъв проблем но ние нямаме врата от коридора към всекидневната с бокса.имам една идея но кажи това само кухня ли е или е със всекидневна общо
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за цвят" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: