• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
pachosz - специалист
Егер за съжаление не е същия Егер, който беше преди години. Откак го правят в Румъния, постоянно купуваме нискокачествени плочи, с голяма влажност на ПДЧ-то, с ужасяващи вътрешни напрежения.
За сега сякаш най държат на качеството си турските Woodstar, но в Сф къде ги има, не знам. Най-вероятно на Траяна-91, май само те са им дистрибутор у нас.
Иначе е вярно, че е важно кой ще ти го прави. Даже по-важно от качеството на материалите.
emosms - специалист
Не че ги хваля, но добре режат и кантират във въпросната фирма.
Също, с един приятел с който го правихме, обмисляхме конструкцията.
Примерно гардероба е на отделения по 465 мм, тежестта се придава вертикално,
долу има по 2 крачета точно под всеки вертикален делител,
има бленди под тавана, подсилващи ъгли,
Вертикално е от 2 корпуса, долния корпус крайните 2 отделения сме захванали най-долните и най-горните рафтове с 50мм винтове за подсилване,
горния корпус крайните 2 отделения средните рафтове също с винтове, и в шкафа над пералнята подобно изпълнение, и така.
- абе гледаме до минимум да разчитаме че материала е нещо особено здраво.

Минус - авера, златен е, но понякога брутално бързо навива и главите на винтовете потъват - грозна работа, ама да е жив и здрав.
Като цяло, гледам повече сам да работя, особено където се вижда, или да слагам дибли, ама той е бачкал такова професионално.

Също, примерно големите врати са от сегменти - освен за джиджавка и против измятане.
prascho - майстор
Ползвай SPAX винтове. Много са добри. Пренавиването е до усет. Това да си работил и пак да пренавиваш ми звучи малко несериозно. Бърза работа няма. Когато правиш нещо го правиш както трябва. Че аз ако го правя за приятел ще се притеснявам повече отколкото като го правя за себе си.

П.П. Обикновено всеки винтоверт има две степени от 0 до 400 оборота и от 400 до 1200-1300. Втората степен се ползва при пробиване, първата при навиване. По-ниските обороти навиват малко по-бавно, но за сметка на това с по-сериозен въртящ момент. Вярно, че донякъде е досадно да се превключва често, но когато батерията е на път да се изтощи разликата в степените при навиване е чувствителна.

Също така се сетих за още нещо, което смятам за важно. Когато купих моят винтоверт прочетох ръководството за експлоатация. При литиево-йонните батерии е хубаво машината да стой на стайна температура. Поне това бе споменато. Около 20 градуса. Аз държа винтоверта на топло.
Фитилчо - майстор
Прас, това е гууд то ноу инфо за баКтерията.
Колкото фдо качеството на Егер, и аз съм чувал, че преди са били по качествени !

Имам удоволствието да се снабдявам със кухненски протове от старата генерация и мога да кажа, че са перфектни . Говоря за 40 мм ..
pachosz - специалист
prascho написа:
Това да си работил и пак да пренавиваш ми звучи малко несериозно.
Много правилно казано е това :)
  • 1
  • 2

Тема "Вратичка 310 x 1240" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: