• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
kristiqni - специалист
:sad: нищо не е разпробито,за сега си мислим да решим проблема като се лишим от чекмеджето от долу,просто ще монтираме вратичката като тип ракла и така :? Готварският плот пада точно до фурната и проблема е тръбичката за газта която е изведена вертикално надолу и си пречи с фурната,противно на повечето фурни тази е почти равна отгоре и така остава фуга не 1см. (сваляме фурната по-надолу за да се помести плота) а около 4 и ще я намалим до 1см. с допълнително чело от ПДЧ. За сега това мислим,че да видим довечера каква ще я оплескаме :-D
Вижте ни само майсторите :-D
Изображение
и какъв таван си "изобретихме" сами
Изображение
shadowman - майстор
Да кажа, че фирмите които разкрояват рядко раздупчват за сглобки, отнема време за малко пари.
kristiqni - специалист
Ето последни снимки от мястото на събитието :-D
Каква марка санитарен силикон ще ни посъветвате да използваме за уплътняване на мивката?
В събота би трябвало да са готови гръбчетата и в неделя да ги монтираме-за тях знаем от вас, че могат да се залепят с безцветен силикон,а ако са криви стените с полиуретанова пяна.

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
тавана на усвоената тераса Изображение
Имам две въпросчета:
1. От какво е направен "тавана"?
2. Какъв клас е паркета и от къде сте го купили?

На втория въпрос може и на лични да не стане реклама.
А за силикона, аз предпочитам "Бизон".
kristiqni - специалист
Тавана е гипскартон,изцяло изработен от съпруга ми по наша идея.
Ламината е ако не бъркам 32 клас :? а от къде сме го купили едва ли има значение за теб ако не си от Сливен :)

силикон взехме на Церезит,дано не сме сбъркали
Благодаря за отговорите.
Не съм от Сливен. :-D
pavkatay - майстор
здравей след много време пак. искам да ти се похваля с моята кухня, която направих точно както твоят мъж беше замислил - по мой проект и размери - фирма, която ми направи разкрой, кантиране и сглобка на вратички. стана по- добре отколкото съм си представял . тъй като съм малко бос и не знам как се пращат линкове - мястото във форума е 'Преустроиство, Ремонт и Реновиране', 'Вашите ремонти - публикувайте снимки', а темата е ' и моят ремонт'
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Може ли някой да помогне,като проектира кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: