Мечтата на всяка домакиня
DJ - напреднал
Здравейте, Преди дни попаднах форума и веднага се възползвах. Зададох си болежката и сега чакам отговори. Тъй като смятам, че не трябва да съм егоист смятам, че е редно да споделя една идея, която е много лесна за реализиране.
Когато купувах кухненските шкафове установих, че ми излиза много по-евтино да си купя два комплекта от предварително подготвени група шкафове, отколкото да си правя проект и да си поръчвам нещата на парче. Така останах с няколко долни шкафа в повече и тъй като исках да направя барплот ги вградих в него. Всичките матерали, без шкафовете съм ги купувал от практикер. Ако желаете там могат дори да ви нарежат на точни размери необходимите ви части. Подобни услуги се предлагат и в много други магазини, но този ми е най-близо. Ето външния вид на барплота:

Изображение Изображение Изображение

Горният плот е класически кухненски плот. Двете страници също са от този матерал. Всички останали са 18 мм плочи. Гърбовете на плотовете съм ги облепил с фолио. Кантовете дойдоха с плотовете, но не ми достигнаха и трябваше да докупя известно количество. Инстоментите, които съм ползвал са верт и циркуляр. Всички сглобки, освен тези на шкафовете, са със самопробивни винтове, а ъглите на краката са с Г-образни планки които синът ми покри с фолио. Височината на която се спрях е 1 метър, дължината я подбрах според това какво парче ми остана от другите плотове, затова тя се явява индивидуална и може да се променя според разположението в кухнята. Плотът може да се постави и като продължение на останалите шкафове, както и да се изгради без шкафове под него. Ако мога да съм полезан, питайте :)
Последна промяна от DJ на пет окт 03, 2008 9:11 pm, променено общо 2 пъти.
ivaya - помощник
добре е станало, поздравления :)

Тема "Барплот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: