• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Здравейте отново :)
Понеже никак не ме бива със скици и такива работи не можах да се възползвам от съветите ви,така че карахме по наши идеи :) Искам да ви покажа какво се получи и много държа да чуя мнения .
Аз лично много се гордея с резултата,защото почти всичко мъжът ми направи почти всичко сам ,като изключим изграждането на терасата и слагането на плочиките.
Има и някои довършителни работи по шкафчетата,като окачващ сушилник за чинии,една стъклена лавичка и разни декорации,но в общи линии това е резултата :
http://de4ica.multiply.com/photos/album/29/29#14 -оттук напред.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Браво на вас! Много добре е станало!

Природата винаги търси равновесие.
dechev - специалист
Кухнята е екстра покрай нея разгледах и другите снимки и се изненадах, че и тука намерих "колега" и аз имам 2, ма еднакви.

Прикачен файл

Снимка(8).jpg
Снимка(8).jpg (73.31 KиБ) Видяна 4393 пъти
ronik - специалист
Супер е :thumbs: . А ако и пералята можеше да се пръсне в жълто всичко си идва на мястото :wink: . И аз бих си направил кухнята в жълто, но вече сложих този цвят в банята и ще ми дойде в повече :). Ако бях цар, щях да заповядам във всяка къща да има по една стая в жълто :kg:
Много ви благодаря :)
Честно казано и на мен ми се искаше пералнята да е инокс,но няма как да ме огрее,купихме я миналата година :) Пък и хладилника е бял,та това ще е .
  • 1
  • 2

Тема "Помогнете за разположението в кухнята- вече е готова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: