• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
malkstor - специалист
Здравейте,
Ще използвам темата за въпроса си за да не пускам друга със същото предназначение. При мен положението е следното: кухнята ми е с такива размери, че където и да сложа хладилника ще е неудобно. За това реших да го "вградя" в коридора. Идеята е че имам 2 врати към кухнята - една от коридора и една от всекидневната. На картинката е горе-долу ясно - на мястото на вратата към коридора ще го изнеса извън кухнята като оставя само предната част (вратичката) към кухнята, като му направя кутия от гипскартон. Зад него плъзгаща врата да скрива пералнята (която ще е достъпна откъм коридора). Това, което ме притеснява е - като затворя там хладилника ще има ли опасност да започнат да се овлажняват и той, и стените? От лицевата страна няма да е затворен (напълно вграден), а от него до стените ще оставя поне 5-6 сантиметра празно пространство.

Прикачен файл

kuhnq.gif
kuhnq.gif (5.76 KиБ) Видяна 8969 пъти
Здравейте!
Възможно ли е, по-скоро удачно ли е, вграждането на хладилник с в. 122 см. да стане не на нивото на пода, а на височина около 50 см.(които да се използват за шкаф)?
Благодаря!
SoWhat - специалист
Че какво му пречи!!!
  • 1
  • 2

Тема "Вграждане на хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: