• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
От италианския срещу Капо. Цени не знам. Ама чешма дето ми заема едната ръка за да пуща вода аз не ща. Аз едната ми мие ябълката а другата ми дръша цигарата.
solo5 - майстор
silllveto написа:
А в магазина на Тека ти правят безплатно и дупката на мивката дори да е закупена от друго място, а за сравнение на това другото място ми искаха да си платя.
а тази дупка не си ли съществува на мивката? :?
БАШ МАЙСТОР - специалист
имам подобен проблем в момента ,не мога да намеря смесител за мойта мивка ,трябва да е с по дълъг чучур и си мечтая за медицинска ръкохватка на смесителя от тези за лакти ,мивката е с 3 корита :evil:
тази горе ме кефи но при мен ще пречи да се отваря прозореца :datz:
silllveto - Майсторица
Ето го http://74.125.77.132/search?q=cache:Xg3 ... cd=1&gl=bg

Соло, има с дупка, има и без дупка, викат й обръщаема. :)
recycled_bin - напреднал
БАШ МАЙСТОР написа:
тази горе ме кефи но при мен ще пречи да се отваря прозореца
има едни с изтеглящ се чучур:
Изображение
БАШ МАЙСТОР - специалист
цената не е ли изтергляща също ,дай линк ако може?!
recycled_bin - напреднал
БАШ МАЙСТОР написа:
цената не е ли изтергляща също ,дай линк ако може?!
~300+ лв. са всичките ... картинките и цените съм взимал от съответни модели на Тека от онлайн магазина на electron.bg (просто там намерих информацията).

http://www.electron.bg/index.php?cPath= ... ter_id=819
БАШ МАЙСТОР - специалист
Изображение
е тази ме уби направо и цената е по приемлива 230лв ,отивам да меря дали ще стане :roll:
БАШ МАЙСТОР - специалист
и на финала се спрях на тази изтеглящата се , в магазина ме убедиха че е за 3 корита ,265лева ,шарих ги с кеф като ми обявиха 6 години гаранция и сега свикваме взаимно един с друг, странно спира и пуска водата ,някак си с амортесьор плавно и гладко, странни бяха и връзките отдолу, мека връзка към медна тръба през съчмена леща, странен стандарт , :?

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "батерия за мивката в кухнята!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: