Мечтата на всяка домакиня
skartalov - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
замисли ме ,сериозно ,дай информация за боите и цветовете и това само за Пловдив ли е?
Боите са полиуретани на гръцката фирма ER-LAC.
Цветовете са неограничени. Имат каталог и се избира по желание.
Може да ти направят цвят и по желание.
Боята може да е лак или сатен (матово).
За Пловдив е!
:-)

Може да се направи работата по следния начин:
Пращаш файл на CorelDRAW с реални размери на вратичките + шарките и изрязванията. Казваш кое какъв цвят ще е.
Дали искаш на гърба да има отвори за панти. Къде ще са дръжките. Коя големина? (96,128,160мм разстояние между болтовете)
Казваме колко ще срува всичко това. Ако има сделка превежда се 50% капаро, правим ги, свиркаме да минеш да си ги вземеш и да доплатиш останалите 50%.
skartalov - специалист
Ето как изглежда и долната част на кухнята с вградените уреди :-)

Изображение
naB4o - специалист
Браво :) Продължавайте с творенията :) ако не си бях купил кухня, сигурно бих се възползвал :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Emerald написа:
Скарталов, шкафчетата за баня са ви с ужасен дизайн. :? Язък ви за обрудването.

Искаш ли една идея какво да произвеждате с тази машина? Не съм сигурна дали на българския пазар се произвежда подобно нещо и със сигурност има свободна ниша.
Май не искат да правят заготовки/полуфабрикати. Искат да произвеждат готови мебели (за които нямат пазар).
Сподели идеята, любопитно ми е.
skartalov - специалист
Произвеждаме всичко за което човек може да си плати.
Полу- фабрикати, цели фабрикати и т.н.
Дали е ужасен дизайна или не, всеки сам си решава.
На мен също някои неща не ми харесват, но като човека така го иска- така си го получава.
Дето се вика- за всеки влак си има пътници.
Emerald - модератор
===
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:53 am, променено общо 1 път.
skartalov - специалист
Добре де, дай идея за нещо стойностно , което си заслужава да произведем?
maroka - специалист
Emerald написа:
Разчитате на неграмотен потребител? Такива производители като вас възпитават тези които от дизайн не разбират и нямат средства да си плащат на професионалист. После се чудим от къде и защо се развива субкултура на масов кич сред населението. Но такива глупости вас сигурно не ви интересуват- джоба да е пълен...Харесвате си нишата на ширпотреб, там и ще си останете като цена и търсене. Докато не започнете да мислите сериозно за дизайнерската стойност на това което произвеждате.
Прекрасен тон на модератор към потребител, поздравления :)

Колкото до тези, които не разбират от дизайн и не искат да плащат на професионалист...я се огледай малко - тък е пълно именно с такива: сковали един шкаф с винтове, направили го цвят какъвто има в Бриколаж, разучили Alno-то...и вече разбират от интериор, проектиране и производство. Че чак и снимки показват да се хвалят...а то резултатите плачевни.
Няма да споменавам спамерите, които са в час от архитектура, през ВиК, та чак до електроника и пазарни регулатори в мебелната промишленост.
Човека не го познавам лично, но съм запознат с дейността му от един друг форум, където се обсъждат актуални решения. Не се дават съвети как да се сложи фолио на стара секция, как да се лакира стар гардероб, колко да е височината на кухненски крак, как се монтира миялна, как се пробива отвор за дибла (или както го срещам често тук дървен дюбел) и т.н.
Видно е, че се е насочил към изработката на елементи, било то за мебелите, или в областта на рекламата. Разполага със собствено CNC и знае как да работи с него. Не виждам никаква логика да се заяждаш с него.

Пък като толкова разбирате от дизайн ще не отворите една галерия с дизайнерски решения във форума :) Тъкмо ще ви се възхищаваме на таланта. Не само да гледаме снимки от Нета и да четем въпроси от сорта на : как да си скова сам тази секция/спалня.
svetliopi44 - Чирак...
Аз така и не съм виждал нещо на прословутата дизайнерка , а вие???
Да е помолим да ни покаже някакво нейно решение вие съгласни ли сте??/ А не да копира от нета снимки ...щот и аз мога...а и вие ...
По темата ...на вкус и цвет тавариш нет. Приятел прави си ги както знаеш самите продажби ще те насочат и откъм дизайна .Аз бих заложил на нещо по-изчистено (сега е на мода ) и по ръбато... да изглежда и като масив ...успех и не се връзвай>>> :)
mim - специалист
ама не може един човек да изпълнява всички роли
за дизайнерското си има дизайнер, за машините си има оператор...
дай боже един ден skartalov да може да си наеме дизайнер, който да ги мисли тия неща

Тема "Направа на вратички от МДФ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: