Мечтата на всяка домакиня
silllveto - Майсторица
Но пък ако сложиш там ТВ-то, ще имате отражение от прозореца и как ще е подредена меката мебел. Давам за пример възможно най-лесния, но и фунционален вариант. Секцията е м/у прозореца и вратата, а не меката мебел, заради въздушните течения м/у тях. От кухнята пък ще може да се гледа ТВ, което мисля ще е ОК за домакинята :wink:
Поиграх си малко (с удоволствие), надявам се да съм дала някакви насоки за избора ви:)

Прикачен файл

11.jpg
11.jpg (30.63 KиБ) Видяна 8076 пъти
srceko74 - специалист
SILVE помогни,немога да сваля тази програма
silllveto - Майсторица
srceko74 написа:
SILVE помогни,немога да сваля тази програма
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=3800
vaprosat - напреднал
Мерси много за визуализациите, но те в случая са най-лесното. Дивана е решено че ще бъде на отсрещната стена, защото освен всичко друго в тази малка стая трябва да има и нормална маса за хранене. А и вече извода за телевизора е почти невъзможно да бъде преместен. Закачам пълна скица на стаята и вида, в който е, макар и компютърно, нещата са почти 1:1 :-D

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (19.91 KиБ) Видяна 7987 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (25.26 KиБ) Видяна 7987 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (26.43 KиБ) Видяна 7987 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (34.82 KиБ) Видяна 7988 пъти
silllveto - Майсторица
Страхотно е! Ако кажеш и коя е програмката... :thumbs:
Що не вземеш да подредиш мебелите, на които вече си определил местата, за да се стесни кръга на възможностите.
Виж на тази страница е кухнята на Тревора - как преминава в секция.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 8&start=30
Другия вариянт да ти се "слее" с хола е като я направиш в същия цвят като секцията.
vaprosat - напреднал
Мерси много за проявения интерес и ми е даже малко неудобно да искам съвет, но толкова време не можах да измисля нещо, което наистина да ми хареса... Пък и нали заради това е форума :roll:

Прикачен файл

5.jpg
няма да е точно така, но идеята е сходна...
5.jpg (38.55 KиБ) Видяна 6033 пъти

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (47.29 KиБ) Видяна 6033 пъти
Последна промяна от vaprosat на нед яну 11, 2009 6:40 pm, променено общо 1 път.
silllveto - Майсторица
Ако смяташ да имаш маса за трапезария, се получава примерно следното: маса ок 100см + 2 стола още 100 + кухня (60шкаф и място за работа) 200см. И ти остава дневна 230-250см.
При това положение може да се обърне кухнята на другата стена (на визуализациите). Ако разбира се можеш да местиш ВиК и комин. Пак е тесничко в кухненската част, но не и невъзможно. Така ще влизаш покрай масата (както казах по-нагоре, че обикновено не влизаш право напред през вратата, а в твоя случай вляво). Една стъклена (за илюзия за просранство) маса, с леки столчета и кухня модерен дизайн ще подхождат на това, което си започнал.

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (11.25 KиБ) Видяна 5984 пъти

Прикачен файл

snapshot2.jpg
snapshot2.jpg (57.02 KиБ) Видяна 5984 пъти
vaprosat - напреднал
За съжаление ВиК-то не може да се изкара чак на другата страна... :? Засега остава този вариант от картинката, освен ако не ми хрумне нещо гениално :lol:

Прикачен файл

081219_hol.jpg
081219_hol.jpg (34.62 KиБ) Видяна 5932 пъти
invizitor - специалист
silve, виждам,че ти харесват ъгловите мивки,но те са добри вграждане само за каменни плотове,защото при ъгъла диагонала става повече от 60 см,колкото са стандартните пдч плотове и трябва да се прави снадка,а това не е много добра идея да е около мивката.а по-големи рамери плотове се намират по-трудно и са ограничени в цветови разцветки
LZ - специалист
Тая врата не е ли по-добре да е плъзгаща се :?

Тема "Кухня в хола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: