Мечтата на всяка домакиня
silllveto - Майсторица
Сори, че ти усложнявам живота :lol: , ама що не им предложиш стърчащия шкаф да го завършат с овален. Малко са демоде, но са много сладки. По-практично е и ще придобие завършен вид.
shadowman - майстор
Микровълновата ще я туриме под горния шкаф до хладилника.
Мисля, че sasooooooo и той пита за него, тоест да завършва с етажерка, заоблена. Не им се ще, тоест стрелят на сантиметъра.
Master_Kenobi - V.I.P.
shadowman написа:
Миялна е, там искат да я монтираме.
Опитай да ги разубедиш, много е непрактично така. Нали ти правиш все пак проекта. Ако са те - нема кво да си говорим...
shadowman - майстор
Аз изкарвам проекта на живо, но следвам техните жалания, но ще опитам да я сложим по близо до мивката.
velsi - Почетен майстор
Тази кафе машина там не е добре. Няма да може да се ползва. Едва ли е голям проблем да се премести, но все пак за контактите има значение.
silllveto - Майсторица
Мда, кафе-машината до хладилника. За да е близо до мивката. А къде е кофата за боклук, вграждаш ли ги?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Контакти трябва да има навсякъде. Като се почнат едни Кухненски комбайни, пасатор, миксер, тестомесачка, фритюрник, тостер, стерилизатор за биберони, гофретник, кана за гореща вода, сокоизтисквака, резачка, телефон да се зареди, телевизор..... и не казвайте "нямам и не искам да имам", приятели се чудят какво да подарят за новата къща...
За миялната, важно е да е до шкафа с чинии...
Препоръчай им двойна мивка, с вграден отцедник и капак на едното крило. И боклукомелачка.
Master_Kenobi - V.I.P.
n_a написа:
За миялната, важно е да е до шкафа с чинии...
Щоо?! (Чиниите) Сухи се носят, ама мръсни и капещи... Е, ако мивката и шкафа са от двете й страни - екстра, ама ако не може, мисля че трябва да е до мивката.
shadowman - майстор
velsi написа:
Тази кафе машина там не е добре. Няма да може да се ползва. Едва ли е голям проблем да се премести, но все пак за контактите има значение.
Тя само за фасон, да не е пусто, контакти ще си има, но програмата няма такива джаги. Коша е за вграждане. Отцедник ще има над мивката, а самата тя още не е избрана. Ще питам за мелачка ама като знам колко пари са и не знам как ще реагират.
dts - специалист
Искам да попитам с каква програма е правена този проект

да не е Kitchendraw

Тема "Проект на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: