• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Мечтата на всяка домакиня
silllveto - Майсторица
В Айко се продава мострата от този модел на снимката, 350см за 2000лв. Само че мострата там ми харесва повече - зеленото е само една ивица под плота, няма го и на гърба. Чекмеджетата са самоприбиращи се, а фурната е долу. Ако ти върши работа иди и я виж в Айкото на Околовръсното между Симеоново и Драгалевци.
http://www.aiko-bg.com/pictures/24prego_grA1H_big.jpg
Също ти препоръчвам да влезеш в сайта на Корина - има какво да се види.
В Ално също, обаче цифрите са от 8-30 000лв (с уредите де)
http://www.alno-bg.com/alnoartpur_1.html
Fortune - специалист
silllveto написа:
В Айко се продава мострата от този модел на снимката, 350см за 2000лв. Само че мострата там ми харесва повече - зеленото е само една ивица под плота, няма го и на гърба. Чекмеджетата са самоприбиращи се, а фурната е долу. Ако ти върши работа иди и я виж в Айкото на Околовръсното между Симеоново и Драгалевци.
http://www.aiko-bg.com/pictures/24prego_grA1H_big.jpg
Също ти препоръчвам да влезеш в сайта на Корина - има какво да се види.
Силве, ако се грабна от Варна, моого ще ми се оскъпи кухнето :).
Зеленото ми хареса като акцент, но зебраното ще е по светличко, Сега пак ме вкара в размисъл, Да взема да сложа зелено стъкло, като ми омръзне мога винаги да го сменя. Ама до утре трябва да съм окончателно сигурна с проекта, а то е ужас в 4 квадрата да събереш сума ти и техника и да ти остане и шкаф! Плота казаха, че може и по-късно, но трябва все пак да съм наясно какъв ще е, ако ще слагам и акценти.
Благодаря...
silllveto - Майсторица
:lol: Сори, са видях, че си от Варна. Тъкмо щях да дописвам, че дръжките на това в Айко са неудобни, то няма дръжки всъщност, а улеи.
Успех! :)
shadowman - майстор
Това зебрано го има и като продукт на Kaindl. Ако избереш сиво-бежавото зебрано на Egger ще е най-добре (мое мнение).
Изображение
Fortune - специалист
shadowman написа:
Това зебрано го има и като продукт на Kaindl. Ако избереш сиво-бежавото зебрано на Egger ще е най-добре (мое мнение).
На "живо" зебраното е по-светло от това на мострата в нета.

Гнайса е златист, пода е паркет дъб, светлото зебрано с кафяво като че ли най добре стои. Не ми се иска да променям изцяло концепцията, защото нямам време. Но избора на плот и гръб си стои...

Може би такова кафе с мляко, ако го намеря.

Прикачен файл

зебрано.jpg
зебрано.jpg (243.56 KиБ) Видяна 16717 пъти

Прикачен файл

зебрано3.jpg
зебрано3.jpg (219.76 KиБ) Видяна 16717 пъти
tassel - специалист
Къде си търсила във Варна?
Fortune - специалист
tassel написа:
Къде си търсила във Варна?
Стилекс.
Fortune - специалист
shadowman написа:
Днес пак ходих до магазина и вече съвсем се обърках. Зебраното на Водего го няма, но все ще се намери. Но пък вече се колебая за Коко Боло. Ползвал ли си такова и поставено с хоризонтални шарки ми се струва, че няма да е зле?
Някакава такава комбинация - врати Коко Боло - хоризонтална шарка, куфари - Венге, гръб Венге, плот - Лунен камък, на Шелман tv374, или пак Коко Боло, или Тъмен дъб или Венге ( о незнам дали ще е практично).

Дайте мнение моля.

Прикачен файл

Коко боло плот.jpg
Има и плот Коко Боло.
Коко боло плот.jpg (44.63 KиБ) Видяна 11156 пъти

Прикачен файл

Лунен камък.jpg
Това е плот, на снимката изглежда малко по-жълто отколкото на живо.
Лунен камък.jpg (6.85 KиБ) Видяна 11156 пъти

Прикачен файл

Венге.jpg
Може да се ползва за гръб и за "куфарите". А вратичките да са Зебрано на Водего или Коко Боло на Кроношпан.
Венге.jpg (25.02 KиБ) Видяна 11156 пъти

Прикачен файл

TV37.jpg
Това е плот на Шелман, който подхожда също.
TV37.jpg (3.57 KиБ) Видяна 11156 пъти
tassel - специалист
Отиди в Айсберг и Божони, пътя за Каменар, след Вятърната мелница. Другия голям склад е на Хосе, долу на крайезерния път. Лично аз предпочитам комбинация само от два цвята, т.е. корпус, плот и гръб от един и вратички от друг.
Fortune - специалист
tassel написа:
Отиди в Айсберг и Божони, пътя за Каменар, след Вятърната мелница. Другия голям склад е на Хосе, долу на крайезерния път. Лично аз предпочитам комбинация само от два цвята, т.е. корпус, плот и гръб от един и вратички от друг.
Днес ходих и там - Божони работят само с Кроношпан и нямаше повечето от плоскостите, в Айсберга беше също много обрано.
Ще отида и в Хосе, също и в Господинови в Строймаркета.
Само да не се разколебая съвсем! Зебраното на Водего ми хареса, но и това Коко Боло също - шарката му е хоризонтална и е светличко. Ще постна един вариант, който правих на Ално, но няма подходяща текстура за вратичките и цветовете се разминават, на може да се придобие представа за разположението и размерите. Само цвета на плота е като на този на Шелман TV374, който си пасва с кокото.
Приемам съвети всякакви :). Помещението е малко - 200/215, вдясно са печка, стояща пералня с врата за скриване, шкафчета и на срещуположната страна, отляво мивка, миялна и хладилник.

Прикачен файл

10.JPG
10.JPG (59.07 KиБ) Видяна 11122 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Кухня Зебрано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: