Мечтата на всяка домакиня
vladtod - специалист
Мина доста време,а нямаш показно на кухнята.Дай да видим какво сътвори. :-D
naB4o - специалист
Скоро, скоро :) понеже нямам грам време, купих си гръб и направих 1 отвор, имам още 1 да правя, и после да закрепя... но нямам грам време от работа и даскало... а и малко на частно правя едни заработки... в останалото време го цъкам :) като е готово ще постна. Това е засега :) Най-близкото като цвят но се съчетава доста добре :) Нямаше голям избор просто...

Прикачен файл

IMG_0543.jpg
IMG_0543.jpg (19 KиБ) Видяна 13924 пъти

Прикачен файл

IMG_0544.jpg
IMG_0544.jpg (24.4 KиБ) Видяна 13924 пъти
vidrata - специален-специалист
Градски как можа така да ги направиш тея контакти бе човек ,ужас много грозно.
shadowman - майстор
Явно щото не е знаел как, виждал съм подобно изпълнение, но това е къде по-добро.
naB4o - специалист
Абе нищо не е завършено :) Измислил съм си го, и съм голям инат :) Като стане ще постна снимки :)
sasooooooooo - "специалист"
По-скоро искат да ти кажат, че трябваше да демонтираш контактите, да изрежеш по-малък отвор и след това отново да ги монтираш. Така ще стоят много по-добре.
PPP - специалист
Можете ли да ме ориентирате за стандартната дебелина на гръб за кухня, че от фирмата, в която ще правя моята, ми казаха, че е 1 см и няма по-тънки. Има и друг вариант, който е 3 см, което ми се видя много дебело. А съм чувала за дебелина от 4-5 мм...
И каква е средната цена, ако може да ме ориентирате, че тази, която ми казаха за размери 3,79 м х 0,55 м, т.е. около 2,10 м2, е 220 лв, което ми се видя много.

Мисля за вариант плочки, обаче имам трудности с намирането на подходящ цвят малки плочки (10 х 10 см).

И още един въпрос - как се сглобява такъв гръб, ако кухнята е L- образна, но има 2 чупки от по 135 градуса?

П.П. От София съм.
shadowman - майстор
Гърба си е 10мм, навремето ги нямаше тънките и монтирахме 30мм плот за гръб. Цените им са според производителя и това дали е мат или гланц, горе-долу 30-35 лв/м, не на квадрат. По тънко няма. Аз монтирам стенния панел като го качвам на работния плот и лепя със силикон за стената. Общо взето е това.
PPP - специалист
shadowman написа:
Гърба си е 10мм, навремето ги нямаше тънките и монтирахме 30мм плот за гръб. Цените им са според производителя и това дали е мат или гланц, горе-долу 30-35 лв/м, не на квадрат. По тънко няма. Аз монтирам стенния панел като го качвам на работния плот и лепя със силикон за стената. Общо взето е това.
Благодаря много!
А в ъглите как се съединяват плоскостите, лайсна ли се слага?
PIP - майстор
Аз винаги гледам да избягвам лайсните, за където и да е - кич, претрупване и/или криене на недостатъци. Пасването при този ъгъл може да стане с ръчен циркуляр/зеге с предварително настроен ъгъл на рязане и лек силикон след това.
За мен единственото предимство на тея плоскости е цената, така че на ваше място бих сложил плочки.

Тема "Питане за гръб на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: