Мина доста време,а нямаш показно на кухнята.Дай да видим какво сътвори. 
Мечтата на всяка домакиня
vladtod
- специалист
33 мнения в "Питане за гръб на кухня"
naB4o
- специалист
Скоро, скоро
понеже нямам грам време, купих си гръб и направих 1 отвор, имам още 1 да правя, и после да закрепя... но нямам грам време от работа и даскало... а и малко на частно правя едни заработки... в останалото време го цъкам
като е готово ще постна. Това е засега
Най-близкото като цвят но се съчетава доста добре
Нямаше голям избор просто...
Прикачен файл
IMG_0543.jpg (19 KиБ) Видяна 14018 пъти
Прикачен файл
IMG_0544.jpg (24.4 KиБ) Видяна 14018 пъти
sasooooooooo
- "специалист"
По-скоро искат да ти кажат, че трябваше да демонтираш контактите, да изрежеш по-малък отвор и след това отново да ги монтираш. Така ще стоят много по-добре.
PPP
- специалист
Можете ли да ме ориентирате за стандартната дебелина на гръб за кухня, че от фирмата, в която ще правя моята, ми казаха, че е 1 см и няма по-тънки. Има и друг вариант, който е 3 см, което ми се видя много дебело. А съм чувала за дебелина от 4-5 мм...
И каква е средната цена, ако може да ме ориентирате, че тази, която ми казаха за размери 3,79 м х 0,55 м, т.е. около 2,10 м2, е 220 лв, което ми се видя много.
Мисля за вариант плочки, обаче имам трудности с намирането на подходящ цвят малки плочки (10 х 10 см).
И още един въпрос - как се сглобява такъв гръб, ако кухнята е L- образна, но има 2 чупки от по 135 градуса?
П.П. От София съм.
И каква е средната цена, ако може да ме ориентирате, че тази, която ми казаха за размери 3,79 м х 0,55 м, т.е. около 2,10 м2, е 220 лв, което ми се видя много.
Мисля за вариант плочки, обаче имам трудности с намирането на подходящ цвят малки плочки (10 х 10 см).
И още един въпрос - как се сглобява такъв гръб, ако кухнята е L- образна, но има 2 чупки от по 135 градуса?
П.П. От София съм.
shadowman
- майстор
Гърба си е 10мм, навремето ги нямаше тънките и монтирахме 30мм плот за гръб. Цените им са според производителя и това дали е мат или гланц, горе-долу 30-35 лв/м, не на квадрат. По тънко няма. Аз монтирам стенния панел като го качвам на работния плот и лепя със силикон за стената. Общо взето е това.
PPP
- специалист
shadowman написа:Гърба си е 10мм, навремето ги нямаше тънките и монтирахме 30мм плот за гръб. Цените им са според производителя и това дали е мат или гланц, горе-долу 30-35 лв/м, не на квадрат. По тънко няма. Аз монтирам стенния панел като го качвам на работния плот и лепя със силикон за стената. Общо взето е това.Благодаря много!
А в ъглите как се съединяват плоскостите, лайсна ли се слага?
PIP
- майстор
Аз винаги гледам да избягвам лайсните, за където и да е - кич, претрупване и/или криене на недостатъци. Пасването при този ъгъл може да стане с ръчен циркуляр/зеге с предварително настроен ъгъл на рязане и лек силикон след това.
За мен единственото предимство на тея плоскости е цената, така че на ваше място бих сложил плочки.
За мен единственото предимство на тея плоскости е цената, така че на ваше място бих сложил плочки.
Тема "Питане за гръб на кухня" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература