Мечтата на всяка домакиня
1- прозорец, 2- пак прозорец, 3-бъдещата кухня, 4- врата от към коридора и се отваря към кухнята, 5- другата врата се отваря на вътре към кухнята ,влиза се в хола, 6- маса със столове
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:47 am, променено общо 1 път.
да ама моя началник "жената" е 1.50м. с вдигнати ръце то не го правя за едното място само , аа да и е удобно и на нея. НАЛИ? горе долу сааа трябва да се съобразявам и с нея и неините изисквания, с мои леки промени. ТАКА А?
NRG7 - специалист
Жена ти,каква вина има,че е нисичка бе човек. Естествено,че ще се съобразиш обаче вземи обърни внимание на идеите,които ти се дават,все пак се обръщаш тук с SOS. И наистина ще е добре,ако искаш да има ефект по въпроса ти да пуснеш снимков материал,щото от тея скици малко е X ,какво точно искаш.:?
panalov - специалист
Направи си кухнята по стандарт иначе ,ако се наложи да сменяш жената ще трябва пак да сменяш кухненското обзавеждане :lol: :lol: :lol:
mim - специалист
в кухнята има и неща, които се ползват по-рядко, тях ще си ги държите на високо, но все някъде трябва да бъдат
а и има едни малки стълбички с по 2-3 стъпълца точно за такива цели

и аз съм за оползотворяване на пространството на височина, иначе шкафовете отгоре ще събират само прах или ще държите разни неща върху тях и ще се виждат, вместо да са си "скрити" зад вратички

аз съм малко над 1,50 та говоря от опит, най-мразя камари от неща върху шкафовете и да бърша прах на високо :-D
Niky77 - специалист
panalov написа:
Направи си кухнята по стандарт иначе ,ако се наложи да сменяш жената ще трябва пак да сменяш кухненското обзавеждане :lol: :lol: :lol:

=D> =D> =D>
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:42 am, променено общо 1 път.
phoenix - специалист
само да ти кажа, да не си правиш плота на стандартна височина. В нас всичките плотове съм ги направил на височина 1м. и е супер удобно... ъъъ и само за информация аз съм 1.78, а жена ми 1.65 и са супер удобни. работи се много приятно. Снимки на кухнята ето тук, може пък нещо да ти хареса като идея. Нашата кухня е с плот на дължина 2м и 50см гардеробче, но кухнята продължава и зад свода и там имам още 1.5м.
borisgacev се интересуваше от фирма.която изработва проекти ето сайта www.interiorprojects.free.bg. те могат да ти дадат някои и друг съвет ако ти е нужен. проектите не сам им скъпи.цената е приемлива

Тема "КАК ДА СИ НАПРАВЯ САМ ЕВТИНА КУХНЯ ВКЪЩИ ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: