• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
mim - специалист
страшно ми харесва разположението на нещата, как сте прибрали всички уреди, високите горни шкафове и пр.
по-горе даже получих отговор на някои въпроси, които имах
остана само: знаеш ли сумата, която си похарчил, само за кухнята, без уредите, проектиране, материали, механизми и сглобяване (освен ако сглобяването не е "направи сам")
shadowman - майстор
Виж линка за механизмите http://www.blum.com/bg/bg/01/10/index.php, погледни AVENTOS HK, при тоя механизъм няма нужда от панти а твоите врати са с дупнати вече. Имах предвид за плота на ъгловия шкаф, дано има силикон доста, аз съм правил тоя номер но с едни скоби с резба и стягаш... силикона избива и става бетон. При всяка ъглова кухня си правя шаблон за да видя какъв е градуса и ъгловите шкафове ги правя по шаблона. Инак с това си изкарвам прехраната от 95-та, а волво все се продава за какви ли не купувачи се пише, ще видим.
saab - помощник
Ами щом с това си изкарваш прехраната, да взема да те потърся за другите неща, които предстои да си правя ...
Харесал съм си разни идеи от гамата на Pescarollo, но ще ги доработвам спрямо моите изисквания. Визирам хола в случая...

P.S. Volvo доколкото знам заминава към групировката на Geely.
shadowman - майстор
Пишат се тия неща ама ще видим какво ще е бъдещето на волво. И то като вскичко друго заминава за Китай.

Инак за другото ме потърси, ще помогнем с каквото можем.
saab - помощник
Ок. дай ми координати и ако имаш някъде по форума снимки на твои работи, ще ми е любопитно да погледна.
ALEXONE™ - специалист
От трън та на глок се събираме тук.
Привет и от мен и поздравления за темата и споделения опит. Мен ме чака същата процедура, като за момента съм се доверил на приятел, който е дълггодишен къдър на Метрон кухните, той ще ми направи проекта, а за кухнята ще видя дали няма да е тяхна или друга. Но да знает, че ще ви черпя ако се наложи да помадате, било с идей или кординати на "читави" майстори.
Поздрави Алекс от Мерцедес форума.
shadowman - майстор
Алекс, теб май те помня от волвоклуба, имаше там някакви задяваки. Ако ти трябва нещо покрай кухнята питай.
saab - помощник
Здрасти, Алекс. Най-малко тук съм очаквал да те срещна. Но пък светът е твърде малък...

@ shadowman...
Иначе ми предстои почти пълно обзавеждане на останалата част на апартамента.
В интерес на истината не съм решил още твърдо къде какво ще има ...

Ето и самия апартамент: (забележи кривата стена в кухнята)...

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Кухнята ни (99% завършен проект - доста снимки в темата)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: