Мечтата на всяка домакиня
pesho - специалист
И тва за колко десетки левове ?
pesho - специалист
Колко,колко...да ти дам онва фърчило на баба с кораба на Obi One.. :-({|= ...Ако те викна у нас да ми дадеш цена пак ли ще питаш колко давам ? :stock2:
shadowman - майстор
Всяка оферта е различна, тази кухня е по-скъпа защото хората искат могат да си го позволят. Уредите съм им ги купил аз и са по-скъпи от самата кухня дори с постформиннга + всички допълнителни неща в нея (имам предвид отцедник, мивка... тия неща които само ги купувам и монтирам)
bisplus - специалист
Браво, много добре се е получило! А вратите от МДФ ли са ?
Daniela83 - напреднал
Много ми хареса ка се е получило. Браво за изпълнението. Искам да питам колко е височината на стаята и какво е разстоянието между долни и горни шкафове. Понеже и аз иска шкафовете да са ми до тавана и незнам дали ще стоят добре, по вашия проек да се ориентирам горе долу.
shadowman - майстор
Вратите са постформиннг с пълнеж от МДФ.
Разтоянието между плот и горените шкафове е 600мм (толкова ги и продават, някои са 650, но трябнва да се прережат). До тавана сме щото е ниско. Но тавана в двата края отваря с 25мм а в средата е 10 мм. Ще мушна една козирка ама в края ще си остане 15 фуга а в средата ще се изпълни. Това е лошото на кухнята до горе и кривия таван.
pesho - специалист
То ясно,че ги купуваш..Ей така изпълнена ,да речем,без ел.уредите колко струва-само кухнята монтирана.Питам ,щото ми харесва ,а ще имам нужда скоро от кухня-да се ориентирам в цените и да видя дали ще е поръчкова или готова ..Може и на лични
tassel - специалист
Какво е това "постформинг" ? :?
shadowman - майстор
Изображение
Виж края, заоблен е. Покритието е като на кухненски плот (или нещо подобно, не съм запознат толкова).

Тема "Една нова куФня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: