• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
newmember - специалист
Смешници, вече чета темата когато искам да се развеселя :lol: Моля продължете да се излагате "чирачета" и "специалистчета". С фотото се вижда кой е зле по мазнята която си направил, моето поне има детайлите и е кроп ако това ще те успокои :lol: А за описанията които направих като за малоумници и пак някой не се ориентира, няма да коментирам :shock: :lol: Прегледах и други теми във форума, ами на места си е като разговор на кефенце, не по темата, така, че не се изненадвам и за моята :-D
velsi - Почетен майстор
Приятел я по-кротко!
единак - специалист
Пич, аз не мога да разбера защо ти грее толкова много фурната? И в къщи и във всички, които познавам фурните им са долепени до шкафове, но никъде не се разваля кант, плоскост или каквото и да е. Проблема май е в друг телевизор.
emil_v r - майстор
newmember написа:
Смешници, вече чета темата когато искам да се развеселя :lol: Моля продължете да се излагате "чирачета" и "специалистчета". С фотото се вижда кой е зле по мазнята която си направил, моето поне има детайлите и е кроп ако това ще те успокои :lol: А за описанията които направих като за малоумници и пак някой не се ориентира, няма да коментирам :shock: :lol: Прегледах и други теми във форума, ами на места си е като разговор на кефенце, не по темата, така, че не се изненадвам и за моята :-D
За кво обиждаш , излагаш само себе си , а никои не му пука за обидите :-D
По- добре си ги самоизтрий ... и след 3 дена ще се забравят ...

Махни хоризонталната лайсна понеже тя спира конвекцията , и затова се нагрява дървото.
Ако си упорит :-D поне я извърти така , че оптически да крие фугата , но да е завъртяна под малък ъгъл и въздухо свободно да се върти нагоре , отдоле влиза друг - студен , и така до края на света :-D
фазер , и фолио , откъм печката е добре , да не обяснявам защо , понеже съм преял , и пре..ал , но така че да има 0,5 -1 см откъм печката , и повечето откъм шкафо :-D , ноо да може въздухът свободно да влиза от долу , и да се върти нагоре по зялата дълбочина .
И в къщи ми е така и ми нагрява фурната , ноо шкафо е студен :evil:
svetliopi44 - Чирак...
Смехурко,нарочно направих такава снимка ,че даже не успях да я оплескам като твоята ,признавам те ... :)
За другото са ти отговорили ама явно както казваш влизаш тук само да се развеселиш или да чакаш приказки като за на кафенце ... е на ти и бисквитка ... :)
cheri - помощник
Що не пробваш с депрон или нещо подобно?
  • 1
  • 2

Тема "Фурна до шкафче - каква термоизолация?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: