Мечтата на всяка домакиня
xaro - напреднал
LZ написа:
n_a написа:
Целата ми глава е посипана с пепел
но
при напълно отворена врата размера е 240см
Това какво е???
3.30m - 0.9m (вратата) = 2.40m

ама може и да бъркам :?
Точно така, не бъркаш!Явно е,че ПРЕВОДАЧА нещо са го чукнали накриво!!!!!!!!!!!
xaro - напреднал
n_a написа:
но
Това какво е???
То и затова не можеш да видиш нещата, не се заяждай, ако имаш нещо смислено като въпрос или идея пиши!!!!!!!!
danev_tr - специалист
xaro написа:
n_a написа:
но
Това какво е???
То и затова не можеш да видиш нещата, не се заяждай, ако имаш нещо смислено като въпрос или идея пиши!!!!!!!!
Несе коси то тука всички сме заедници. Но ако продължиш да си поддържаш темата ще получиш читави идеи.
Апелирам към всички колеги. Хайде да не се заяждаме повече със колегата и да му помогнем. Аз лично във тази стая виждам г-образно кухне в горния десен ъгъл ( на снимката ) и маса със столове във долния ляв. Къде ще бъде tv-то вие решете. Хайде смело и безотговорно. Все пак нали не е вашия апартамент. :lol:
xaro - напреднал
Благодарско брат за разбирането-така го виждам и аз дори си мислех да вкарам и балкона-в долният ляв ъгъл може да се остави врата за другата част от балкона пред спалнята и по този начи помещението ще стане около 560 /330-кухнята в горният десен -маса и столове в долният десен ъгъл
xaro - напреднал
Целта е в кухненската част да има -съдомиялна 45см-фурна-мифка-хладилник---в другият ъгъл може да е ъглов диван с маса и 2-3 стола-а ТВ и други на най свободната стена
danev_tr - специалист
Ако приобщиш терасата ще имаш повече възможности за разместване. Но кухнята ще трябва да остане там където ти е водата, освен ако не ти се мастят тръбите.
xaro - напреднал
Това го видях като идея -само че хладилника ще е до кухнята-

Прикачен файл

011707969-.jpg
011707969-.jpg (22.42 KиБ) Видяна 5540 пъти
xaro - напреднал
при мен е същото разположение на стаята-330/460- ако вкарам балкона става 560---като имате предвид че след като вратата се отвори тези 330 остават 240 за начало на кухнята---дивана ще е ъглов-220/140 като за кухненска маса-

Прикачен файл

011707969-.jpg
011707969-.jpg (22.42 KиБ) Видяна 5537 пъти
xaro - напреднал
Идеята е в кухнята да има фурна -съдомиална-45см-двойка котлони и хладилник малко ме притеснява че мивката ще е в ъгъла не знам дали ще е практично Моля за съвети и визуални идеи

Прикачен файл

011707969-.jpg
011707969-.jpg (22.42 KиБ) Видяна 5532 пъти
danev_tr - специалист
Не е зле но малко е притрупано. Не слагай голяма кухня за да я наблъскаш със ненужна посуда. Въпреки че съм мъж, аз обичам да готвя и както съпругата ми казва се справям отлично (дано да не е само защото поемам нейните задължения) за това от личен опит ти казвам че за едно домакинство са необходими: два тигана, два тенджери: две три тави и сервизен комплект за най-много дванадесет човека. Всичко това събираш във един долен шкаф на сто сантиметра.
Моя съвет е да намалиш обема на кухненските шкафове, и да вградиш хладилника, той не се вписва във интериора на стаята. Закачи телевизора на стената и намали височината на скрина под наго, макар да намалиш броя чемеджета или въобще да не е скрин, просто да е ниска мебел. А относно масата на Н-55 см. ще стои добре, но ако не си свикнал да се храни на такава височина тогава ще се зароди проблем между теб и твоята съпруга, ако си женен.
Последна промяна от danev_tr на пет сеп 11, 2009 7:35 am, променено общо 1 път.

Тема "Моля за идея-дневна с кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: