Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
За мивката нямам идея, но за горния ред ще кажа следното, окачвачите на тавана, шината както прецениш, може да е цяла, може и да я режеш, но ако е цяла то на всички шкафове трабва да изрежеш ъгъла където е самия носач (само без крайните видимите). Другото е, че няма смисъл да правиш шкафовете 400 мм. Аз ги правя 340 (с вратата) и като направя нут и вкарам фазера ми остава чисто 302 мм ккоето е достатъчно за чинии, за тенджери може от малките, но за големи ти трябва място и то е долу. Освен това горния ред ще ти излезе много напред и човека който работи в тая кухня може да не му е удобно щото шкафовете ще са му до главата.
shaman - напреднал
На мен плота ми е 650 мм. и пак се получава почти същото разстояние с горните шкафове.
Сега се появи друг проблем. Направих шкафовете сложих ги един до друг , подпрях вратичките на тях и .... ужас. Изглеждат много еднообразно и скучно.
Някой може ли да даде идея как да се оправят нещата чрез вратичките.
Комбинация от цветове, АL, стъкло или каквото и да е друго. Ще съм много благодарен за всякаква помощ.

Прикачен файл

IMAGE_00296.jpg
Цвят САМБА
IMAGE_00296.jpg (44.59 KиБ) Видяна 9622 пъти

Прикачен файл

IMAGE_00300.jpg
Цвят САМБА
IMAGE_00300.jpg (45.46 KиБ) Видяна 9622 пъти
te_dda - специалист
по мое мнение малко черно и повече матово стъкло с матови сребърни профили ще оправят еднообразието...макар че зависи все пак какви са другите цветове които ще бъдат в помещението..
Sigi - специалист
Ей, нямам търпение да я видя монтирана тази кухня. Защото същия материал съм харесала, за да си сменя вратичките на кухнята.
Според мен няма да е зле да има тук там вратички със стъкла със сив МДФ профил.
А с какъв плот ще комбинираш?
shaman - напреднал
Яворе, много благодаря за съвета. Точно това ми трябваше :-) Забравил съм да напиша, че мивката е метална на Blanco, но технологията ще е същата. На плота, когато са го рязали, са сложили от долната страна винтове за монтаж и ще използвам тях вместо стягата. Утре отивам до Теnax да взема лепилото и импрегнатора.
Ето и снимка на плота.

Прикачен файл

IMAGE_00303.jpg
Плот Мултиколор
IMAGE_00303.jpg (38.51 KиБ) Видяна 8099 пъти
shaman - напреднал
Още един въпрос. На какво разстояние се слагат краката, на долния ред шкафове, от предния ръб. Височината на челото съм го сметнал да е 100 мм, но не знам какъв да е отстъпа от предния ръб на шкафа.

Прикачен файл

IMAGE_00304.jpg
IMAGE_00304.jpg (28.58 KиБ) Видяна 8095 пъти
rosso m - специалист
Здравей.Хубаво е цокала/челото да е максимом 2 см. по навътре от шкафа за да разбереш къде да сложиш крачето омери 2см. от края на шкафа наложи една 18-ка и сложи крачето зад нея.
rum_sz - специалист
[quote="shaman"]На мен плота ми е 650 мм. и пак се получава почти същото разстояние с горните шкафове.
Сега се появи друг проблем. Направих шкафовете сложих ги един до друг , подпрях вратичките на тях и .... ужас. Изглеждат много еднообразно и скучно.
Някой може ли да даде идея как да се оправят нещата чрез вратичките.
Комбинация от цветове, АL, стъкло или каквото и да е друго. Ще съм мно благодарен за всякаква помощ.[/quote ВИЖ ТОВА И ИЗМИСЛИ НЕЩО ПОДОБНО

Прикачен файл

k04_en.jpg
k04_en.jpg (27.08 KиБ) Видяна 8005 пъти

Тема "Имам нужда от помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: