Мечтата на всяка домакиня
maroka - специалист
Къде да си го направиш ?

1- мебелен цех с подходящ шаблон.

2- носиш парчетата и КАД файл на център.
Furera - специалист
В никоя фирма за мебели ,която съм ходил досега не предлагат такава услуга.А знам ,че някъде го правят ,НО ........ :? :? :?
Fortune - специалист
Furera написа:
В никоя фирма за мебели ,която съм ходил досега не предлагат такава услуга.А знам ,че някъде го правят ,НО ........ :? :? :?
По скоро в склад/магазин за плоскости и плотове.
Furera - специалист
Най- вероятно още не е навлязло ,като мода и като изпълнение в по долнопробните цехчета за мебели.А иначе е елементарно за направа ,а можеш да вземеш добра цена за тази услуга.Мисля, че доста хора ще искат двата плота да им изглежда ,като един цял.
Fortune - специалист
Furera написа:
Най- вероятно още не е навлязло ,като мода и като изпълнение в по долнопробните цехчета за мебели.А иначе е елементарно за направа ,а можеш да вземеш добра цена за тази услуга.Мисля, че доста хора ще искат двата плота да им изглежда ,като един цял.
Защо?! Навлязло си е, просто питай в някоя читава фирма за разкрой.
Пусни чичко Гугъл и събирай инфо.

А най-добре оттам си купи и плота, направо, ще си го вземеш отрязан?
Furera - специалист
От две седмици ,търся, питам ,разпитвам ,но за сега не.Мислех си ,че в форума нали има много хора и все някой може би да знае ,затова.
Fortune - специалист
Furera написа:
От две седмици ,търся, питам ,разпитвам ,но за сега не.Мислех си ,че в форума нали има много хора и все някой може би да знае ,затова.
За София не мога много да помогна, но съм чувала за
http://www.newman-bg.com/
Контакти
София, ул. „Димитър Греков” 1 ет. 2,
тел. 02/943 43 40, -07, -08,
факс: 02/943 43 24.

http://www.salex.bg/
Район Военна рампа, бул. Първа българска армия 2, Sofia, Bulgaria 02/931 72 72
maroka - специалист
Maлко фирми за разкрой ще ти се навият за обработка на плота. Те карат на ишлеме. Трябва да си намериш някой производствен цех, там могат да ти свършат работа. Тази технология се прави тук от давна :)Все пак ако не намериш цех отиди на център, там всичко ще ти отрежат :)
Fortune - специалист
Незнам, но в Салекс например промоцията им е - при закупен плот и мивка, безплатно ти изрязват плота.
Аз съм се обаждала в Хосе за разкрой, не виждам какъв проблем ще има да си купиш плот и да им кажеш как искаш рязането. Имат си цени и т.н., не ти правят услугата безплатно :)
Furera - специалист
Благодаря на всички.Тази седмица ще обикалям по София и ще видя какво мога да направя.

Тема "Въпрос за термоплот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: