• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
pif4o - специалист
Мерси колега, след толкова коментари полските отпаднаха на цяло :) минавам на вариант Бг по поръчка. Пък ако идва над възможностите ми ще я забавя с два три месеца.
pif4o - специалист
resco написа:
....... Твоят ибор много ми допада, но къде в цялата схема ще ти е хладилника?
Успех в това начинание и пускай снимки с напредъка ще ми е интересно да видя какво си решил!
Приятен уикенд! :)
Хладилника е извън кухнята :) пада се точно до входа и в дясно :)
Снимки.......... снимал съм я сега в тоя вид за да си спомням ква беше :) ама тя сега не е за показване, малко е като в бежански лагер :-D Мисля да кача снимките след като е готова на цяло, преди и след :)
rum_sz - специалист
Намери си майстор който да ти направи цена на кухнята.Дай му 70процента от цената.Той сега да ти направи корпусите и да ги монтира.А след 2-3 месеца ще му платиш останалите 30процента и той ще ти постави вратите. В тази криза това занятие съм го играл и има ефект.Трябва да има доверие между изпълнител и въжложител.Успех в преговорите :)
rosso m - специалист
Здравей.Малко късно пускам мнение но се радвам че си се отказал полските боклуци това е най-лошия вариянт дори и на тези цени не си заслужава много хора се подвеждат от ниската цена.В този случей "евтиното излиза скъпо"важи с пълна сила.
konak4iev - специалист
пиши ми на лс ще ти направя цена под 1500 лв със читави материали
  • 1
  • 2

Тема "Спешно съвет за кухня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: