• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
слави80 - помощник
залепи си го със силикон , а дори и да закачиш нещо на гръбчето направи го с дюбели и няма страшно :)
rosso m - специалист
iveliks написа:
айде и аз да се включа относно ПДЧ гръб и лесното му надраскване мисля си не е толкова лесно е зависи от усилието на домакинята или ползващият го .Покритието е хартия на най -ниско качествените ПДЧ-та ако се използва ПДЧ с меламиново покритие незнам как така лесно се драска но въпрос на експоатация .аз имам такъв гръб на кухнята и от 3години не е мръднал дори и зад котлоните само трябва да се силиконира добре между него и плота и с една водозащитна лайсна и няма проблем .
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
Здравейте,предстои ми ремонт скоро,изчетох доста материали,които са полезни и ще ми помогнат.Та въпросът ми е само по-бързото съхнене ли прави силиконът по-претпочитан за залепването му,няма ли да е по-здраво с монтажно лепило? :?
panalov - специалист
p_b_bg написа:
Здравейте,предстои ми ремонт скоро,изчетох доста материали,които са полезни и ще ми помогнат.Та въпросът ми е само по-бързото съхнене ли прави силиконът по-претпочитан за залепването му,няма ли да е по-здраво с монтажно лепило? :?
Ще е по-здраво. Не знам защо се ползва силикон кото лепилото е точно за това.
michael78 - специалист
и аз да използвам темата за гърбовете. Виждал съм по списания за кухни, специални плоскости (метални или ПВЦ), които се слагат на гърба на кухнята зад котлоните и предпазват гърба от увреждане и позволяват по -лесна подръжка.Знае ли някой как секазва това нещо и от къде може да се купи?
shadowman - майстор
Питаш там където продават уреди, на мен ми излезе около 70 пари.

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (29.8 KиБ) Видяна 10113 пъти
michael78 - специалист
shadowman написа:
Питаш там където продават уреди, на мен ми излезе около 70 пари.
Благодаря ти за бързия отговор.Ще се пробвам в няколко магазина за техника.
  • 1
  • 2

Тема "Гръб на кухня - поставяне?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: