Мечтата на всяка домакиня
masteradmin - майстор
Аз съм си фугирал цялата баня със такъв силикон... Иначе за съединяване на плотовете, зависи кой ти е рязал плотовете. Ако са отрязани добре може само със силикон. Ако не има специални лайсни и силикон
velsi - Почетен майстор
Anonymous написа:
Не знам от каде идват тези легенди за противогъбичен силикон.Такова нещо НЯМА!Аз имам и в банята и на кухненската мивка и при двата случая се налага постоянно да го сменям, защото
почернява с времето т.е появяват се гъбички.
Има такъв силикон, но не е този който сме виждали по магазините. Скоро монтирахме при един приятел в хирургическия блок на частната им клиника. Силикона е синкав на цвят и абсолютно антибактериален.
Последна промяна от velsi на нед окт 15, 2006 6:14 pm, променено общо 1 път.
[quote="гост"]Здравейте!Имам проблем.Правя си сам кухненския плот но не съм много наясно как да съединя двете части.Става дума за плот с г-образна форма.Не знам точно как да прилепя двете части.Може ли някой да ми помогне?[/quote]
velsi - Почетен майстор
Може би с канал на двете плоскости и перо в канала, което да ги съединява подобно на паркета или дюшемето. А може също така с някаква широка метална планка, която да се захваща едновременно в двете плоскости от обратния им край. Има решения, всичко зависи от конкретната конструкция.
Тани - модератор
Taka

Прикачен файл

DSCF1467.jpg
DSCF1467.jpg (76.25 KиБ) Видяна 23918 пъти

Прикачен файл

DSCF1468.JPG
DSCF1468.JPG (70.89 KиБ) Видяна 23918 пъти
А ще може ли да ми кажете как вървят горе долу цените на плотовете :? :?
laary - специалист
Тани написа:
Taka
Тани би ли споделил с какво се лепи металната лайсна към плота?
При мен не е на Г , а плота е по-високо и лайсната ще се вижда. Благодаря ти предварително за отговора!
Svilky - напреднал
imevlado написа:
А ще може ли да ми кажете как вървят горе долу цените на плотовете :? :?
На фирма Egger-4100*600*38-140 лв. и кант за плота 1.80 лв/м
Тани - модератор
laary написа:
Тани написа:
Taka
При мен не е на Г , а плота е по-високо и лайсната ще се вижда. Благодаря ти предварително за отговора!
По принцип се хваща с винтове, но аз както се вижда на снимката не съм я хванал с нищо, защото плота беше различен цвят.Тя обаче си стои между двата плота и няма къде да мръдне. Така и не я хванах в последствие.Доколкото разбрах при тебе ще се вижда страната от към сряза . Ако е така ти трябва друг вид лайсна - завършваща!
laary - специалист
Тани написа:
laary написа:
Тани написа:
Taka
По принцип се хваща с винтове, но аз както се вижда на снимката не съм я хванал с нищо, защото плота беше различен цвят.Тя обаче си стои между двата плота и няма къде да мръдне. Така и не я хванах в последствие.Доколкото разбрах при тебе ще се вижда страната от към сряза . Ако е така ти трябва друг вид лайсна - завършваща!
Тази завършваща лайсна П ли трябва да е за да захапе плота.

Тема "кухненски плот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: