• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
garvancho - помощник
шоп написа:
Колега включвай се смело в което искащ коминно тяло. Те са за това. За да обслужват бани и кухни.

Моите апартаменти са на мансардните етажи заради големите тераси и проблеми нямам. Виж темата аз как съм включил гофрата и как съм я скрил.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 1&start=45
Евала за скоростта, с която работиш. :respekt: При мен няма да е гофре, защото не ми допадат подобни надстройки /нищо лично :prost: /, ще ползвам плоски PVC въздуховоди. Не опира само до смелост включването, още не съм се качвал на покрива, за да видя как са изведени въздуховодите, но и това ще стане. :) И аз като теб правя нещата, когато не съм на работа, затова не мога да се похваля още с готов продукт, но се старая да правя снимки на всеки етап. Така ще мога нагледно да разкажа каква съм я свършил. :roll:
шоп - майстор
:prost:
Разбира се. Всеки си има предпочитания. Аз изхождам от идеята за минимизиране на разходите. Хубаво е с плоски възфуховоди, но е по-скъпо за мен. Една гофра и две плоскости ми излизат 15-16 лв. Още повече,че плоскостите с които скривам въздуховода са ми от фирата:-)
  • 1
  • 2

Тема "Това отдушници ли са?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: