Мечтата на всяка домакиня
Благодаря на всички за отзивите!
Изясни ми се.
аз ти препоръчвам за чекмеджетата да използваш метабокс (релси със страници). така ти се налага да разкроиш и сглобиш само вратичка, дъно и гръб на чекмеджето
Тези страници май са доста теснички, а две от чекмеджетата са дълбокички и незнам дали ще е удачно така.
Прилично е проектчето.Само имам едно въпросче,челната летва на ъгловия горен щаф каква роля играе...задънка ли е какво е ? И защо не уголемиш ъгловия шкаф и не го направиш с две врати и 180 градусови панти....... Поздрви
Добра препоръка. Ще се опитам да я реализирам така, защото достъпът до шкафа ще се улесни.

Мисля да оставя по 2 мм отстояние от четирите страни на вратичките и лицата на чекмеджетата.
За канта са ми дали таблица, която го подважда автоматично и взима под внимание посоката на шарката.
Трябва да преправя проекта. Ще ви държа в течение.

Поздрави!
Liubo3 - специалист
Забелязах че си изчел всичко и добре си отсял...Поздравления за избора на качествена чертожна програма /SolidWorks/ и успех в начинанието.Вярвам че резултатите ща се положителни.
Окончателен вид на проекта.

Прикачен файл

kuhnq.jpg
kuhnq.jpg (132.37 KиБ) Видяна 10977 пъти
шоп - майстор
Пак ли виждам дълбочина на долният ред 63 см?!?!
60 см е без вратичките.
Мисля плота да излезе малко напред и отзад да се конпенсира от водобранната лайсна и гърба.
solo5 - майстор
колко напред да излезе? :?
вратичките ти са 1,8см
не е зле плота да е поне 2см напред от вратичките :roll:
4-5 см май няма да се покрият от водобранна лайсна
направи си шкафчетата с дълбочина 56см да ти е спокойно :partyman:
shadowman - майстор
ivan_petkov_stz написа:
60 см е без вратичките.
Мисля плота да излезе малко напред и отзад да се конпенсира от водобранната лайсна и гърба.
Не си отварй излишна работа ако нямаш опит за това.
шоп - майстор
Водобраната лайстна във въздуха ли ще стои?
Нали тя се монтира за плота. Или ти ще заковеш летвичка за плота и водоустойчивоста отива на кино.
shadowman ти го каза...не си усложнявай живота. Аз бих добавил дори и да имаш опит, просто помисли защо са ти толкова дълбоки шкафове.
570 мм според мен е ок. 60 литрова фурна се побира.
Liubo3 - специалист
Аз ги пускам на 56см.С вратичките стават 58см и остават 2см в които надстърча плота.При тези размери водокапката на плота надстърча точно пред вратичките.
Проблема ми е пералнята, която е 60 - 61 см. Трябва да е вградя в най-левия шкаф. Оставил съм шкафа без гръб и ще компенсирам 1-2 см с отстояние от стената отзад. Затова двете страници са на 1 см от пода. Мисля да я кача на ниски пети.
Та само този шкаф е малко по-брутално изпълнен защото пералнята не е за вграждане.
Ако имате други идеи за решение проблема. :roll:

Прикачен файл

per.jpg
per.jpg (33.24 KиБ) Видяна 9913 пъти

Тема "Проект на кухня SolidWorks" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: