• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Делян - специалист
bahtizora, ще бъде бахти зора :mrgreen: , но няма да се отчайваш, окото се плаши, ръката - не... Там, където ще лепиш гърба не боядисвай с латекс, защото след това ще трябва да го шкуриш (ако ще го лепиш, де).

И като стане готово мятай снимки, за да критикуваме :-D
Synthy - специалист
За да не отварям нова тема, ще пиша тук.
На мен ми предстои същото нещо - направа на кухня. И имам въпрос: с дибли може ли да сглобя всичко, като слагам и лепило, или ще имам някакви проблеми? И.. някой да сподели някакви впечатления от САЛЕКС, ако има? В момента сглобявам детско креватче и шкафче за повиване, разкроени от РОСИ. Кракът ми повече няма да стъпи там - калпава работа, а и не е от най-евтините. Излезна ми малко по-евтино от закупуването на готови такива от някоя магазин. като имам готов проект за кухня, ще покажа тук да коментирате. Последен въпрос: с каква програма правите проектите? Аз се мъча с гугъл скечъп, който е чудесен сам по себе си, обаче е хамалогия. Всичко сам трябва да правя - помощта му е нулева за мебели. Нещо по-добро знаете ли? Гледах DYNAPLAN умее разни трикове, обаче не мога да я намеря да я изтегля. Идеи?
maroka - специалист
Kitchen Draw, PRO 100, ALNO...сравнително лесни за работа и дават добра представа.
SoWhat - специалист
благодаря на всички за коментарите, тези дни прочетох целия форум (доста четене падна), но наистина искам да си го направя като хората,
Как успя целия форум....? Да не става дума само за темите по въпроса?

Synthy
1.Ако го правиш за себе си за какво ти трябва да го визуализираш с програма /губиш времето/.
Всички изчисления и визуализация в едно измерение може да си направиш с Ексел. Става лесно и бързо.
2. За какво само с дюбели? Само с тях ще ти е трудно. Трябва да използваш и фиксове. А там където няма видима част си използвай видии.
3. Ползвал съм услугите на Салекс. Стават.

В момента сглобявам детско креватче и шкафче за повиване, разкроени от РОСИ. Кракът ми повече няма да стъпи там - калпава работа, а и не е от най-евтините. Излезна ми малко по-евтино от закупуването на готови такива от някоя магазин.
Доколкото знам Роси взимат 15 лева за лист ПДЧ без значение на детайлите, други взимат повече. Ако си видял някое детско легло по магазините (има едни турски) и сравняваш с това което си дал общо може да излезнеш на кантар. 99% детските легла по магазините са калпава работа, не че не стават.
Synthy - специалист
Взимат 10лв. в момента за 18мм ПДЧ. По магазините гледам... прав си, някъде на кантар излиза, но не ми хареса че не могат да направят каквото поискам. Бе повече няма да се занимавам с тях. А и леглото е сглобено вече :)
Имаш ли идея къде могат да ми направят решетка за легълцето от чам с нестандартни размери?
shadowman - майстор
Търсиш някой които се занимава с масив.
  • 1
  • 2

Тема "помощ за кухненски шкафове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: