Мечтата на всяка домакиня
sepultura - специалист
SYNCHRO (СИНХРО)-Китайски батерии, качествени, евтини (душ на "Видима"-150лв / душ на "Синхро-50лв)
Гаранция на "Видима"-5 години
Гаранция на "Синхро"-5 години

ПП:Не са ми платили да им правя реклама, просто споделям :roll:
torbalan - Дървен философ
мдам
съгласен съм...

ако ще е китайска - да е китайска

ако ще се дават 150 - 200 лева, по-добре рока...

видима съчетава сравнително висока цена и качество не по-добро (да не кажа и по-лошо) от това на хубавите китайски батерии...
sepultura - специалист
torbalan написа:
мдам
съгласен съм...

ако ще е китайска - да е китайска

ако ще се дават 150 - 200 лева, по-добре рока...

видима съчетава сравнително висока цена и качество не по-добро (да не кажа и по-лошо) от това на хубавите китайски батерии...

:? :shock: :? :shock: :? :shock: :? "ROCA Блгария", град Каспичан :? :shock: :? :shock: Само че в Каспичан правят санитарията (мивки, чинии, бидета и т.н.) Всичките душове и батерии се произвеждат в КИТАЙ за "ROCA България" и цента им е като на "Видима" :rolleyes:
torbalan - Дървен философ
именно това писах...

ако ще се икономисват пари - по-добре читава китайска...

ако на човек не му е жал за около 200 лева за батерия - рока са далеч по-добри от видимските...

ползвал съм и видимски, и китайски, и рока... и съответно съм ги разглабял :)

а за това къде ги правят - все ми е тая :)
то кое ли вече не се прави в китай :)
Тани - модератор
Ето о моето мнение: По-евтините китайски батерии включително Синхро са значително по-шумни , с по-лошо покритие , което се драска и потъмнява след няколко години употреба, трудно движение на едноръкохватковите смесители . Движението става на тласъци и прецизното регулиране на температурата на водата е почти невъзможно особено за душ. Като стана дума за температура - при промяна на дебита се сменя и температурата! Дори на една китайска батерия при завъртане към топлата вода , първоначално започва да намалява температурата и чак след средата на хода на ръкохватката в посока топла вода започва да се повишава температурата. Винаги при ползване на тази батерия се чудя как са го постигнали :?

Батериите на видима са по-масивни и с по-дебело покритие , което се запазва с времето и дори след години употреба изглеждат като чисто нови. Ръкохватката се движи леко и плавно и е с доста голям ход , което улеснява прецизния избор на температура. Тихи са и не будят цялото семейство и съседите , ако се налижи да я ползваш през нощта!

За кухнята ти препоръчвам
Изображение

http://www.caem.bg/77,%D0%A1%D0%BC%D0%B ... vamix.html
Тих , икономичен и удобен смесител по думите на жена ми . Стои си като обикновен смесител ниско до мивката за да не пръска навън, но имаш възможност да му правиш струята на душ , което при плакнене на съдовете спестява доста време и вода. Ако ти се наложи да миеш нещо голямо , да си измиеш мивката или да напълниш някоя кофа или тенджера с вода - издърпваш "слушалката" и действаш!
popodopolo - напреднал
Здравейте!Определено няма да дам 200 лв. за една батерия!Обикалях по магазините като муха без глава...
На едни пише Видима,на други само Идеал,на трети пак нещо като Сириус!За всичко това магазинерките в един уж голям магазин казват че са различни серии на Видима!
Отделно видях турски батерии на цени от 120-160 лв. :shock: :shock: :shock:
Утре ще ходя до фирма ФАТ в Пловдив да си взимам мивката че е цвят по поръчка и там зад хипермаркет Рила бил дистрибутора на Видима за Пловдив!Имало от пиле мляко :-D !
Ще влезна да погледна,поне шанса да попадна на фалшификат според мен е по-малък но знае ли човек :cry:

Отделно в магазина в който бях се поинтересувах какво включва тази пет годишна гаранция на Видима!Всичко без течове :shock: :shock: :shock: ....това беше отговора на компетентните магазинерки!Нарушаване на покритието,счупвания и неща от сорта!
Попитах:ами ако прокапе,ако не може да се спре от лостчето?Отговора им беше-ееееееее,те се развалят керамичните глави вътре но ние ги имаме като резервна част,евтини са,струват 13-15 лв!
Ще изчакам още няколко препоръки и ще избирам!
Благодарен съм на всички за отнетото време и за насоките :prost:
shadowman - майстор
Най-евтината видима е около 65 пари която ще ти свърши добра работа, а като всяка марка си има и серии с различно качество, имат саит в нета и там всичко е бяло на черно В Рила има много смесители, дори и тайлански (или тайвански) доколкото помня. Парите които даваш са твои ама имай предвид, че евтиното излиза скъпо понякога.
mim - специалист
бих препоръчала да погледнеш и Blanco
изключително дуракоустойчиви и много удобни за кухня,
за съжаление нямат за баня
но пък не са евтини, по спомен имаха доста достъпни модели, освен супер мега хипер иновациите им за супер мега хипер бюджети
5 години на яко ползване в офиса от по-евтините им модели и никога не се е налагало сервизиране
Последна промяна от mim на вт апр 12, 2011 4:39 pm, променено общо 1 път.
mim - специалист
коригирам се веднага :)

Тема "Помощ за избор на батерия за мивка и две бани" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: