grunchaka написа:torbalan-e аз бая се почудих що си сложил мрамор,а тя каква била хавата.Кой го прави плота?Не ти ли обясниха,че не е много удачнокухнята се ползва ежедневно... с бебе и третокласник съм, така че няма момент в който плота да е чист...Иначе е красиво
Практиката показва,че мраморни плотове в кухня се слагат там където кухнята я има,но не се ползва като такава
Направо е престъпно ако никой не ти е обяснил какво купуваш
разбрах, че е мрамор, преди да платя... и водихме разни разговори с фирмата, дето ми го прави...
казаха, че като се полира - няма да попива нито мазнини нито киселини и за сега е така...няма петна, няма следи...
естествено, внимавам да не го удрям с железни предмети, но то това си важи и за гранитен плот...
с две думи - много съм доволен, но следващия ще е гранитен

правиха ми го в мездра, не знам как се казва фирмата, но е голяма...
по принцип с такива дреболии не се занимават, но в моя случай имаше фактор връзки... собственика на фирмата е приятел на мой приятел и т.н.
въпросния мрамор му беше даден на ишлеме и изобщо човека нямаше идея, че ще му се убия в главата да ми реже от него...
ама като го видях - така залепнах, че ситуацията беше "умиране има, отърване няма"... много ми хареса... и до ден днешен - много ме радва