• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
stiv1961 - майстор
Махаш прозореца,доиззиждаш с блокчета итонг с дебелината на стеничката до нужната височина,обличаш отвсякъде с гипсокартон без конструкция а само с лепене/има писано из форума,а и в линка,който ти дадох/,монтираш отгоре плота,шпакловане,боядисване и слагаш чашата с ракия на плота. :)
kirofabv - специалист
stiv1961 написа:
Махаш прозореца,доиззиждаш с блокчета итонг с дебелината на стеничката до нужната височина,обличаш отвсякъде с гипсокартон без конструкция а само с лепене/има писано из форума,а и в линка,който ти дадох/,монтираш отгоре плота,шпакловане,боядисване и слагаш чашата с ракия на плота. :)
stiv, точно това беше първата ми идея, но варианта с конструкция ме привлече понеже изскача не малко пространство за шкафчета. И като споменах на жената и тя... [-o< така де... :mrgreen:
Затова сега разучавам вариантите.
grammy - специалист
http://raygram.snimka.bg/photos-from-gs ... 3.22082823
http://raygram.snimka.bg/photos-from-gs ... 3.10951227
не разбирам защо трябва да бъде загубено пространството под плота. :)
kirofabv - специалист
Мисля, че ще го направя с итонг вече пследно. Вярно, че ще се загуби място, но тя самата стеничка е около 20см и няма да има кой знае колко смисъл.
В момента ме вълнува друго. Според картинката по-горе ще махна част от стеничката от долната страна. Та как да закърпя тази дупка. От едната страна е паркет, от другата теракот. Мисля, че ще е по-лесно да го допродължа с паркет, но въпреки това ще остане като кръпка. Нещо да предложите?
grammy - специалист
приятелю, аз залагам на теракот, но прави това , което е по-лесно за изпълнение. :)
kirofabv - специалист
grammy написа:
приятелю, аз залагам на теракот, но прави това , което е по-лесно за изпълнение. :)
Теракота в кухнята не съм го слагал аз и съответно едва ли ще намеря такъв... а и си е старичък. Ако сложа друг теракот ще стане кофти според мен... :?
  • 1
  • 2

Тема "Барплот вместо прозорец. Как да го направя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: