Мечтата на всяка домакиня
jekasus - майстор
tretre написа:
Triabva kanalizaciata da ima otdu6nik.
A wodoprowod za kuhniata ia6 li?
Ako towa ti e otdu6nika zna4i tam 6te e aspiratora?
Na4ertai kuhniata kak si q predstavia6!
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
tretre - специалист
Трябва канализацията да има отдушник.
А водопровод за кухнята имаш ли?
Ако това ти е отдушника значи там ще е аспиратора?
Начертай кухнята как си я представяш!
krisi87 - помощник
Изображение
Изображение
това са въпросните тръби, където трябва да поместим мивката, пералнята и печката, евентуално печкаа може да е от дясно на другата стена и да остане дупка до комина, за да не пречи на пералнята, давайте идей как могат да се поместят там шкафове за кухнята и как да скрия тръбите, те ще се паднат точно до мивката евентуално
jekasus - майстор
Който го измислил....... :axe:
Тръба отляво за канализация, отдясно за отдушник.
Прикачен файл:
bfi1329340997d.JPG
bfi1329340997d.JPG (13.5 KиБ) Видяна 3166 пъти
krisi87 - помощник
а с какво да скрия тези тръби, мислех си за гипсокартон, но незнам дали е удачно, и дали може да се хване от плота, където ще е мивката, за да избегна рязане на кухненското
VLADO66 - майстор
Канализационната тръба може да я махнеш като отгоре на У-коляното сложиш противовакуумна клапа.
dpp - специалист
Колега, аз виждам нещата така:
Първи вариант е да пробиеш тавана и да ги изместиш вдясно в куфар и завъртяни "една зад друга", после долу да правят чупка наляво и така!
Вариант две , правиш 70мм-ов преход който да минава през твоята стена, горе ще остаен парче ф110 със тетка за аспиратора, другата директно и пускаш нагоре Ф50 и тва е / за канализацията/ колкото да си има изход на покрива. Не виждам други варианти. Поне аз така бих направил. Качи се на тавана и огледай как стоят нещата. Щом си последен етаж ...Само да няма таванска стая отгоре на някой комшия, тогава кофти..може да реши да си включва тоалетна чиния след вреем и става немислим единия вариант, че и другия ако тярвба да кътриш плочата.. :(
...Според меен тука нещо има някакво разминаване в плановете на кооперацията, или сте правили някакви промени в апартамента през самото строителство ..не знам. Тъпо ми звучи така да е проекта и да минава през всички апартаменти до долу така тая канализация.. :?
shadowman - майстор
Според мен може да се скрият с шкафовете като се зарежат по определен начин, при стенния плот се прави едно П и заспива.
krisi87 - помощник
идеята ми е да не режа нищо от кухненското, евентуално горните шкафове ще са разчупени, мислех за стена от гипсокартон да сложа и да налепя гърпа на кухнята с плочки, как мислите?
Krelion - специалист
Да разбираме ли ,че "кухненското" вече го имате?Плочки на стената,между двата реда шкафове е отживелица.

Тема "Проблем с тръби в кухнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: