Мечтата на всяка домакиня
alno - напреднал
shadowman написа:
Кухнята не е 3D, вижте триножника на апарата които се отразява в долния ред. Аспиратора е телескопичен и издърпан, контактите сами са си ги мислили. За да е по-светло има светодиодна лента със 120 диода на метър, която осветява цялата кухня (вижда се къде свети), под мивката няма чекмедже, само чело е.
Мога да задам гатънка, как е направен горния шкаф над фурната.
Колоната е от пода до горе и до нея има друг корпус като сте ги затворили с обща врата с AVENTOS ?
Дали съм близо до истината?
adler22 - специалист
Цяла врата, а корпуса на шкафа е широк , колкото фурната,останала част или е много плитка или въобще я няма, защото реално погледнато това е доста дълго ГСКШ. Аз искам да попитам, понеже доста твои кухни видях, защо предпочиташ абсорбатора да е на едно ниво с дъното на шкафа, не е ли доста по тругоемко, отколкото просто да се закрепи под дъното? Колко са дълбоки контейнерите под мивката, щот гледам, че това е няква нова тенеденция, под мивката да има чекмеджета, а не вратички ?
Ivo_Dinkov - специалист
Не е трудоемко да се вдигне абсорбатора на нивото на дъното на шкафа и стои много по- добре =D>
adler22 - специалист
Ами не знам дали седи по добре , всички вратички да са провоъгълни, а тази на аспиратора да е г- образна , на мен лично не ми седи добре.
shadowman - майстор
Тоя шкаф е от две части като на колоната лявата страница стърчи колкото е височината на горния шкаф, за стърчащата страница са хванати дъната на горния шкаф а те са на буквата Г щото има едни чупки там. За да го направя тоя шкаф много дупене падна, но като се вдигне вратата няма две страници вляво, заиграх се малко.
Играчка си е да правя вратата на Г, но при авентуса това измислих иначе ако шкафа е 60см няма да има фасон, ако пък го лепна отдолу и настърча не ми изглежда никак хубаво.
todor_tsanov - специалист
" Играчка си е да правя вратата на Г, но при авентуса това измислих иначе ако шкафа е 60см няма да има фасон, ако пък го лепна отдолу и настърча не ми изглежда никак хубаво."

този аспиратор направо разваля цялата визия на кухнята има друг тип който се монтират на дъното и борда е около 1 см а на голямата горна врата бих сложил две дръжки
shadowman - майстор
Имайте предвид, че аспиратора е издърпан, когато е прибран е друго яче. Идеята с две дръжки не ми се вижда много логична.
todor_tsanov - специалист
имах предвид този тип абсорбатори http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=271

ето как ще изглжда

Прикачен файл

VENETACAD_000052_004.JPG
VENETACAD_000052_004.JPG (59.62 KиБ) Видяна 7862 пъти

Прикачен файл

VENETACAD_000052_003.JPG
VENETACAD_000052_003.JPG (58.83 KиБ) Видяна 7862 пъти
Ivo_Dinkov - специалист
За мен така е много неудобно да отварям вратата всеки път и се обзалагам, че вратата ще се наслоява с мазнотия, колкото и да дърпа абсорбатора.
adler22 - специалист
Къде и защо за слага две дръжки ?!?!? Дръжките трябва да са съобразени с големина на вратата или челото на контейнера, чекмедже и т.н. Специално в показаната кухня на дългата врата над фурната, тази дръжка се губи. За мойта кухня отидоха около 32- 35 дръжки, като някой бяха 36 см, а други 42 см, т.е два размера . Дръжки са все пак някъв акцент в цялостния облик на кухнята, и не са никак маловажни

Тема "Една нова кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: