• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
SoWhat - специалист
Това го пише за всеки плот, но никой не го спазва. А и не съм срещал отзиви за някакви проблеми.
Ако има фурна под плота, то тя си "има" необходимото разстояние.

MW не е ли малко височко по чертежа. Няма да се вижда, когато се изкарват съдове с течности /при това топли/. А ако я ползват деца?

Зависи. Ако има кранове, контакти, обратни води ще трябва повече.
eraser - специалист
Приех съветите и направих всичко да е на отделни шкафове.

Още се двуумя между иноксов плот и лакобел.

Търсих в интернет ама нещо се не попадам на фирма в софия, явно не търся като хората :-)
Ако някой може да даде някакви координати на някаква фирма в софия която предлага такива гърбове, и някаква ориентировъчна цена ... ще е супер.

мерси предварително :)
eraser - специалист
да не отварям нова тема, едно питане ;-)

получава ми се една фуга между термо гърбът и иноксовият гръб, от закривяването на ламарината.
Има ли някакви силикони нещо с които може да се запълни, за да не се пълни с мазнотий или прах и др буклуци?
Прикачен файл:
S6300259_1.JPG
Прикачен файл:
S6300253_1.JPG
Svezar - специалист
По-скоро търси някоя мини декоративна лайсничка понеже тая цепка с каквото и да я замажеш ще си личи освен ако не я докараш на цвят като плота или инокса което ми се вижда трудно постижимо ! А плота със зегето ли е рязан там или така ми се струва понеже поне на снимките изглежда с крива линия на сряза :wink:
eraser - специалист
Свърши вече, малко прозрачен силикон ... и толкова.
Имаше на Церезит, един черен силикон който уж е издръжлив до 1200 градуса, но в БГ не се внася ...

А за гръбчето - е фресовано, но е криво и иноксовият гръб и тои е малко крив ... и така иглежда още по криво ...

Иноксовата ламарина я сгънаха с доста голям R, и нямаше как да прилегнат плътно. тоест доста трябваше да си играем ...
  • 1
  • 2

Тема "няколко въпросителни за кухня по собствен проект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: