Мечтата на всяка домакиня
dadko - майстор
Един от производителите дава:
Resistance to extreme temperatures (-80°C → +120°C)
Не е с цел реклама линка, предполагам, че на другите производители показателите са близки
http://www.kronospan.cz/en/hpl-compact-boards/
Последна промяна от dadko на вт ное 27, 2012 2:10 pm, променено общо 1 път.
cybersas - специалист
dadko написа:
Това обяснява нещата. Водата завира на 100 градуса+ - ако си с индукционни котлони - смятай дъното колко е - повече от 120 със сигурност
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
cybersas написа:
dadko написа:
Това обяснява нещата. Водата завира на 100 градуса+ - ако си с индукционни котлони - смятай дъното колко е - повече от 120 със сигурност
Водата 100-тина градуса, ама ако е олио може да мине 180гр. виж терморегулатора на фритюрника до колко градуса е.
cybersas - специалист
Тъй де - и аз това казвам - толкоз за тези "термо" плотове - заданика на жената (37 градуса преди загряване) издържа - ама нагоре :) Та мисълта ми е вместо ТУП - да си пишат ПЛОТ, та да не се чудят зелки като мен за какво иде реч :drinkers:
dadko - майстор
cybersas написа:
Тъй де - и аз това казвам - толкоз за тези "термо" плотове - заданика на жената (37 градуса преди загряване) издържа - ама нагоре :) Та мисълта ми е вместо ТУП - да си пишат ПЛОТ, та да не се чудят зелки като мен за какво иде реч :drinkers:
Оспамихме темата на човека. Аз се извинявам за което, но не мога да не кажа, че това, с :butthead: на жената и градусите- беше добро :supz: :supz: :supz:

Прикачен файл

IMG_2456.JPG
pipilica - майстор
На всички кухненски плотове покритието върху ПДЧ-то е тремопластичен гетинакс с дебелина от 0.5 до 0.8 мм.
Това какво ти обясняват в магазина не е от голямо значение, е може и някой да внася друго но определено цената няма да ти хареса. Колкото и да е устойчиво покритието лепилото се топи при 180 градуса.
schuldiner - майстор
Ами коректно са описали съдържанието хората, плота по-добре сам си го избери. Щото на един приятел плотът дойде с етикет "да не се мокри".
cybersas - специалист
schuldiner написа:
Ами коректно са описали съдържанието хората, плота по-добре сам си го избери. Щото на един приятел плотът дойде с етикет "да не се мокри".
Стига бе!!! Мухахахаха :lol:
dadko - майстор
cybersas написа:
schuldiner написа:
Стига бе!!! Мухахахаха :lol:
Този етикет най-вероятно е бил при транспорта- щото в краищата не са кантирани, а и от долната страна- плота няма меламиново покритие.
И ако не ги транспортираш правилно или пък ги складираш някъде да ги вали дъжд- какво ще се случи?
cybersas - специалист
Верно - прав си - ще се надуе - какво да се получи - ама ми стана смешно хе хе

Тема "Какво е с ТУП и без ТУП" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: