Мечтата на всяка домакиня
dyaneff - майстор
Аз реших въпроса с плот от гранит. Разликата в цената не е толкова голяма.
sstefanov - майстор
И аз така. Супер доволен съм! 3 години не е мръднал.
Гранитът няма надраскване, изгаряне и т.н. Направих си го 67 см широк, заоблени ръбове и други екстри, които иначе няма как да станат. А и въобще не е скъп (странно е, че изкуственият камък е поне 5 пъти по-скъп, вместо да е обратното)
dyaneff - майстор
Плота при мене е от 2002 год. Използва се всекидневно и е като нов.
erixx - помощник
Кухнята е налична, така че въпросът какъв да е плота отпада.
DTIvanov - специалист
Съвсем не е задължително да изглежда грозно. Понеже ще бъде шкаф - колона ако е направено както трябва ще е ОК.
SoWhat - специалист
Като краен вариант, ако държите да е наравно, може да "изтеглите" стенния панел навън с няколко см. и от там да започва плота.
erixx - помощник
Благодаря на вскичи за мненията.Така или иначе няма да стане, както искам, или ще стане, но пък няма да ми харесва. Взех решение да взема нова 60см миялна за пълно вграждане, а старата на мама. :)
Имам въпрос относно високия шкаф - ще стане ли добре ако страниците и тавана се направят от дебело 4см ПДЧ, ако се сещате какво имам предвид.
-Тони- - специалист
ще стане със сигурност по- хубаво.... но вратичките трябва да са вътрешни и ако има уреди, ще е проблем монтажа им.
todor_tsanov - специалист
-Тони- написа:
ще стане със сигурност по- хубаво.... но вратичките трябва да са вътрешни и ако има уреди, ще е проблем монтажа им.
звучи като ...............

Прикачен файл

Без име.jpg
erixx - помощник
Да, точно като на снимката, много добре изглежда. В дясната половина ще има долу съдомиялна, над нея чекмедже, а над него вградена микровълнова.

Тема "Вграждане на свободностояща съдомиялна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: