• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
VLADO66 - майстор
viewtopic.php?t=23044
ZEDYCUS - майстор
Крачета има много има и метални като ти е полесно с метала. :-D -http://www.rosi.bg/kraka-za-shkafove/241

По трудно е с кострукцията. Трябва да я усилиш, ако е такава като на схемата която пускам. Може с ъгли от вътрешна страна и винтове отвън.
Шкафове с крака е по втората схема.

Прикачен файл

схема с крака.jpg
схема с крака.jpg (28.44 KиБ) Видяна 4198 пъти

Прикачен файл

Схема.jpg
Схема.jpg (41.63 KиБ) Видяна 4198 пъти
colyo - специалист
Зедикус, първата ти схема е по-за предпочитане. По-здраво е когато страниците лягат върху дъното.

Лазаре, кухнята така или иначе ще ти дойде разглобена и пак ще трябва сам да си я сглобяваш......ама ти си знаеш. Събирал съм подобна от Явор на леля ми и след няма и година беше като броненосеца "Потьомкин" - цялата в планки и винтове. ПДЧ-то е пресовано почти без лепило и винтовете изтърват лесно. Ако все пак си решил да се "нашиеш", задължително хвани модулите един към друг с болтове.
LazarGanev - "Велик майстор"
Задължително ще ги хвана един за друг. Мисля да рискувам с модел, който има 5г гаранция, пък ще видим, ще споделям резултата тук. Днес дадох поръчка за Ника класик - от първия линк
Изображение
kuuuuuul - майстор
Аз имам същата *Ника* вече 4год. за сега съм доволен.Страницита са до долу както е на втората схема на ZEDYCUS.Хубавото на системата е че можеш да поръчваш допълнително различно модули има и различни профили в съответния цвят.Моето барче го направих от два горни шкафа за да има лице и от двете страни.От начало мислех да си поръчам да ми направят някъде само вратички а другото сам,но така ми излезе доста по евтино.Шкафа под чекмеджетата го преправих също на чекмедже,сложих и буферчета на всички врати.Има доста мегдан за до направи си сам. :partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, същата Ника я има и в Арон, но с 300лв по-скъпа (втория линк от първия ми пост). Хубавото там е, че можеш да си поръчаш допълнителни модули и аз така ще направя - горния ред ще имам нужда.
  • 1
  • 2

Тема "Прилики и разлики между кухни Арон и Явор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: