• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
stiv1961 - майстор
suzuki600 написа:
благодаряти за този лимк аз съм ги гледал много но ми се искяше някой от личен опи дя вподели какво е по одачно червено с черни плотове или червено с бяли члотове
Ей тоя последен пост направо ме разби :shock: . Колега, пиши малко по- грамотно де :sad:
Иначе по темата- каквото и да ти предложат колегите жена ти ще е на 180 градуса. Тъй че после не им се сърди :-D
prascho - майстор
Според мен бялото отваря повече. Особено в комбинация с лилаво. Черното свива пространството и ако кухнята не ти е 20 м2 ще е кофти...

П.П. При женените мъже има един закон...Оставяш жената да реши за да не ти пили на главата до гроб..Без съмнение след време нещо няма да й хареса, като ще вметнеш: "Скъпа, ти избра цветовете..". Гарантирано ще зяпне с уста и ще спре да грачи :).
suzuki600 - напреднал
Благодаря ти колега за одговора мисля че си напълно прав,с жена на глава трудно се излиза ще наблегнем на бяли гланцирани плотове па давидим какво ще стане
VLADO66 - майстор
Сто човека ти казаха да не слагаш гланц ама....А ако имаш бюджет за кориан :cool:
suzuki600 - напреднал
еми такова е искането на женами па после даси чука тя главата не ас
prascho - майстор
Само така с жената :). Ти от къде си?
fionna - напреднал
Аз съм с гланцов плот, бял с елементи - нямам проблеми с петна и прочие.
suzuki600 - напреднал
а белия плот на какъв цвят кухня е
shadowman - майстор
Миналата година направих чисто бяла кухня, бяло лице, бял плот а гърба бе неръждавейка (инокс). Червеното върви с титан и според яркостта си може да може да натоварва очите.
  • 1
  • 2

Тема "избор на цвят за плот на кухнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: