Мечтата на всяка домакиня
бориславиния - помощник
аз също си търся нова кухня и си имам проблеми и аз с многото ъгли,в "БГ мебел" - 3 м за 1200 лв,ми обещаха че всичко правят без проблем но се чудя дали да се върна там.
а на модераторите мога да кажа - отговорите ви рядко са точни, и почти никога изчерпателни, в този форум влизат и много хора като мен които не разбират от строителство и искат като влязат в подобен форум малко да им светне а не някой да им обяснява - ходи си по магазините , или не гледай руснаците или нещо подобно.надявам се не съм обидил никой, това е просто мое мнение :!:
velsi - Почетен майстор
Аз нищо не разбрах. На кого отговорите не са точни? :? Форума е отворен са всякакви мнения: от разбиращи и от не толкова разбиращи. Всеки е свободен да изкаже мнението си, както и всеки сам си решава дали да се съобрази с някой съвет или не.
бориславиния - помощник
разходи се- да кажем не по форумите а само в този и прочети в коя да е тема отговорите на модераторите, да не говорим че тука единия "специалист"- казва- "нова кухня от магазина"- ами браво какво друго да кажа, аз лично се отчаях от майстори да не говорим че посетих много мебелни магазини и навсякъде ми казват- нищо не може да кажем- ти само ни извикай ние ще оправим нещата, мислех че в този форум поне може да получи ясен отговор поне- това място все още не е комерсиализирано
velsi - Почетен майстор
Няма нужда да се "разхождам", защото няма мнение в този форум, което да не съм чел. Ти обаче нещо не си наясно. Ролята на модераторите в един форум е съвсем друга и изобщо не е необходимо те да са специалисти по обсъжданата материя, още по-малко пък да са всезнайковци. Ако зависеше лично и само от мене в този форум изобщо нямаше да има въпроси от рода на: "препоръчайте ми фирма за..." или "от къде да си купя....", защото целите и замисъла на форума както подсказва и името му са съвсем други. За да бъдем полезни на хората обаче и в стремежа си да помогнем на всички, толерираме дори и такива въпроси. От това, че някой се е изказал неподготвен или си е мислил, че е особено остроумен, както цитирания от тебе, изобщо не бива да се правят изводи за ползата на форума като цяло.
бориславиния - помощник
разбрах
ако слагате повече снимки ще е супер, така ние незнаещите ще разбираме какво искате да ни кажете
shadowman - майстор
бориславиния, питай какво те интересува...
prascho - майстор
и прасето има право на няколко мига слава и шеги :-D . Все пак съм инженер, не специалист по образование ;)
prascho - майстор
колкото до въпроса "от къде да си поръчам кухня" ми прозвуча на казаното от алеко посредством думите на бай ганьо "от къде ги купувате вие тез круши" и отговора "от пазара". Прощавайте за дебелашката ми шега, но нямате чувство за хумор :party:
LazarGanev - "Велик майстор"
бориславиния, кой и защо трябва да ти слага снимки? Ако имаш въпрос за който са нужни снимки - ами тури три снимки примерно и питай - тази, онази или другата кухня да си взема според Вас? Но не карай модераторите да качват каталози на кухни, че да си избираш! А пък толкова общ въпрос "Нови кухни - откъде?" напълно си заслужава отговора "От магазина". А ти няма какво да се обиждаш(дори да ти е оперирано чувството за хумор), защото отговора не е адресиран към тебе! :streichel:
бориславиния - помощник
нямах предвид каталози- това нали е форум направи си сам, та някой незнаещ като мен като пита нещо- то обикновено е нещо мъгляво, а модератора в ролята на знаещ и евентуално желаещ да помогне - да направи скица или снимка и да каже - те това ми е горе долу това идеята и така дори идеята да не хареса на конкретния човек то тогава би харесала на някой друг и така, това имах предвид
мога да дам прост пример- сега се чудя как да не ми стърчи гипсокартона в кухнята пред перваза, защото под него вървят тръбите за мивката , и така

Тема "Нова кухня! От къде???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: