Мечтата на всяка домакиня
nicky_design - специалист
Колега,имах предвид 2мм в минус,а не в плюс.
shadowman - майстор
Колега, аз държа на точноста.
Съгласен съм с теб напълно,ако сам разкрояваш изделието,но ако като повечето хора,който си поръчват разкрой,тези който разкрояват понякога 4-5мм ги нямат за нищо,нали?За теб незнам,но водачите De Conti,са добри и на прилична цена.
shadowman - майстор
Стават, като самет-а са, но грас са друга бира (със силиконовата ивица) макар и на двойна и малко цена.
Другата седмица ще сглобявам скрин,незнам дали е добра идея,но мисля да кача целия процес тук за да имат понятие хората,който имат желание да се научат.Добра ли е идеята според теб?Понеже скриновете,са ми слабост независимо с колко чекмеджета са,дали с 4,5,6 или 8.Повечето ми колеги мразят да сглобяват скринове,заради реденето на водачи и прецизното сглобяване на чекмеджетата. :lol:
Лъчезар - специалист
Кажи къде ти ги ракрояват с 4-5мм разлика та да знам да ги отбягвам.
Миналата седмица си поръчах разкрой от "интериор-и" и бих казал, че размерите, които им дадох са на 100% точно изпълнени. Канта е много добре залепен с изключение на едно чукнато ъгълче, но ще затворя очи за случая.
Къде продават в Русе добри съчмени водачи на нормална цена?
Някакви тънкости при избора им?
Лъчо,когато става въпрос за качество,компромис с цена не се прави нали знаеш,има ги на Grass i na Blum,Heffelle,също са добри,така,че имаш голям избор.От Русе ли си?Можем да си бъдем взаимно полезни,съгласен ли си?Ще помагам с каквото мога.
Sigi - специалист
nicky_design написа:
Другата седмица ще сглобявам скрин,незнам дали е добра идея,но мисля да кача целия процес тук за да имат понятие хората,който имат желание да се научат.Добра ли е идеята според теб?Понеже скриновете,са ми слабост независимо с колко чекмеджета са,дали с 4,5,6 или 8.Повечето ми колеги мразят да сглобяват скринове,заради реденето на водачи и прецизното сглобяване на чекмеджетата. :lol:
Страхотна идея. :) Наистина би ми помогнало, а и на много други.
Лъчезар - специалист
nicky_design написа:
Лъчо,когато става въпрос за качество,компромис с цена не се прави нали знаеш,има ги на Grass i na Blum,Heffelle,също са добри,така,че имаш голям избор.От Русе ли си?Можем да си бъдем взаимно полезни,съгласен ли си?Ще помагам с каквото мога.
От Русе съм.
По-принцип не правя компромиси, когато нещо си заслужава парите, но 16лв. за комлект съчмени водачи с дължина 400мм в Бриколаж ми се струва доста. Все пак е за шкаф на тераса.
Дълбочината на шкафа е 450мм и не съм много сигурен дали 400мм е добре, и въобще защо ли реших точно съчмени :?
Благодаря предварително, ако мога с нещо, ще помагам.
shadowman - майстор
Аз съм против съчмените, проблема идва при изваждането на чекмеджетето или по-точно от силата използвана за това.

Тема "Колко да намаля чекмеджетата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: