• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Мечтата на всяка домакиня
Bradley - специалист
=D>
vsterev - специалист
Браво и мане ми харесва, това червеното hpl ли е или ламинирано ПДЧ ?
ZEDYCUS - майстор
pachosz
Супер е станало! :partyman:
Блендата и така става, става и със закопчалките за комарници, по-важно, че е станало :o
Само ще си позволя една малка забележка, ама тя май вече не може да се поправи. Десният гръб е трябвало мааалко по-плитък да е, да не стърчи пред плота. Иначе вече на 50% си готов за мебелист :wink:
Със здраве да си ползвате придобивката на терасата :partyman:
+1
Екстра е. Аз бих сложил отляво гърба на "пистолет", зарязан покрай прозореца. :partyman:
prascho - майстор
С винтове ли сглобява ПДЧ-то?

П.П. На мен ми харесват лентите ПДЧ, с който си затворил откъм стените. Точно 18мм се е получил луфта. Изглежда като паспарту на гардероб :-D .
prascho - майстор
привет,

Понеже стана дума за странично обличане на шкафовете в тази тема да ви питам:

Преди малко ми хрумна, че когато шкафовете са до тавана /както го мисля аз/, то може да се направи обличане и отгоре. Подложка от 18мм ПДЧ, която да дойде на нивото на вратите. Какво мислите за това? Дали ще изглежда грозно...Практически се получава загуба на 2см, който могат да се вмъкнат в шкафовете.
Стиви - специалист
Таваните са значително по-криви от стените по подразбиране, така че тези два сантиметра може дори да не ти стигнат за да обереш кривините.
maxuel82 - специалист
Раздвам се ,че ви харесва моето изпълнение ! Относно гърба ,отдясно настърча над плота защото там са котлоните и исках да покрия цялата стена ,а от ляво мислех да е на "пистолет" около прозореца ,но парчетата които имах стихнаха до там докъдето е сега ,а не ми се купуше ,яе и гърба не е много евтин ! Всичко може да се поправи тъй като гърба е хванат с дюбели и винтове и мога да го демонтирам по всяко време :idea: Дори по натам мисля да сложа стъклен гръб, че е по-красиво :idea: !
prascho написа:
С винтове ли сглобява ПДЧ-то?
Да 3.5 Х 50 Незнам дали има начин ище при рязането да ги надупчат за да се набият дибли ( онези дървените клинчета) за да може да се фиксира по-точно и после тук таме да се сложи по някой винт :?
vsterev написа:
това червеното hpl ли е или ламинирано ПДЧ ?
МДФ супер гланц :idea:
prascho - майстор
Стиви,

при мен тавана е ГК на двойна скара собствено производство. Я има 1мм разминаване, я няма :-D . Въпросът е с обличането отгоре дали ще се придаде завършеност или ще изглежда захлупено. Някой слагал ли е подобна лента при шкафове догоре?
Стиви - специалист
Е, в такъв случай може да да минеш и без такава бленда, но лично на мен с нея ще ми стои по-завършено. От друга страна колкото и да е прав тавана, винаги има вероятност вратата да ти задира в него, ако не я настроиш правилно.
lokes - напреднал
Гледам си купил същата фурна като моята , аз я купувах миналия месец . Доста съм разочарован .
Дано при теб е по-сполучлива .
Бутона на градусите излиза след 5-6 натискания
Ако се забравил да пуснеш аспиратора и се насъбере влага , фурната се изключва , явно е защита някаква .
Тъчскрийна на дисплея ми е много - много китайски .
Харесвам Уърлпул . Но явно ниската цена е за сметка на доста други удобства , скрити от очите .
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Тема "Шкаф на тераса - откъде да започна ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: