Мечтата на всяка домакиня
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Дизайнер може да се наеме "на парче".
maroka - специалист
n_a написа:
Дизайнер може да се наеме "на парче".
Не че съм очаквал някакъв смислен пост от твоя страна, пък ти нали си наясно с всички неща...но да те уведомя, че никой себеуважаващ себе си дизайнер няма да се заеме с такъв малък обем работа, освен ако не е с включен процент при всяка продажба на изделие, което в БГ почти не се практикува.

Направо предложението ти е повече от смехотворно, но вече е свикнал над половината форум със спама ти...важно е да има мнения, а че не казваш нищо особено по темата е повече от ясно.

И преди да напишеш поредната си глупост, имай предвид, че половината от пишещите в темата потребители за разлика от теб, са със значителен стаж с сферата.

Хубаво даваш съвети на хора, които не знаят какво е ПДЧ и винтове, а обков е термин от висшата математика...но пред хора в бранша е смешно, при това меко казано :)

Хайде със здраве.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
??
Не разбрах ти от кой бранш си?
Ако някой иска дизайнер фрийлансър, да си каже. Ебааси всички са разбирачи и голяма работа и талантливи и тн и искат бюро със заплата. Не ебаси, ми ЕБАСИ. Без "простете". Откога творческата работа е задължително обвързана? Откогато в техническите университети учат промишлен и индустриален дизайн ли? Ха!
maroka - специалист
n_a написа:
??
Не разбрах ти от кой бранш си?
Ако някой иска дизайнер фрийлансър, да си каже. Ебааси всички са разбирачи и голяма работа и талантливи и тн и искат бюро със заплата. Не ебаси, ми ЕБАСИ. Без "простете". Откога творческата работа е задължително обвързана? Откогато в техническите университети учат промишлен и индустриален дизайн ли? Ха!
Oт тоя бранш дето не ти е ясен.
А ако се бараш за голям разбирач от дизайн...вземи да покажеш нещо...засега само простотии показваш...може би само това ти се отдава.
ibogdanov - специалист
Ей ! палавници :)
Направихте темата на кочина.
За форум - направи си сам, си мисля, че имено тук е мястото за хора дето си сковават секцииките сами.
Ако maroka е толкова профи да си седи в библа.ком или някое подобмо място! То и там ако разцъкаш има едни бисери.. ум да ти зайде!
Фрилансери с лопата да ги ринеш, кеф ти от академията, кеф ти от лесото или меи'то, кеф ти от виас. Всички са супер знаещи и адски надъхани, но толкова.... нищо съществено няма под шапката :? само теория
Айде малко по-споко и оставете пича да си развива бизнеса и да си изкарва кинтите с рутера.
Правенето на шкафчета надали му е основния поминък. Като гледам обемните букви, май там му е силата.
skartalov - специалист
Уауууу, темата стана уникат!

Много интересно, чак забравих за какво точно беше...

:-)

Основния ми поминък е произвоство на CNC рутери.

www.mtech-bg.com

Шкафчетата и другите чудесии са ми по- скоро хоби и чесно да Ви кажа, въобще не ме интересува дали се продават чак толкова добре или не.
По скоро ме кефи тръпката да създаваш разни неща! :-)
Даже затова не обичам серийните производства. Искам всяко нещо да си е само за себе си. Един вид- всеки ден нови неща, човек така се учи и развива.

Е, все пак се вслушвам в вашите мнения. Не обичам да споря с никой, не ми е в характера. Предпочитам да си замълча. :-)
maroka - специалист
Ако maroka е толкова профи да си седи в библа.ком или някое подобмо място! То и там ако разцъкаш има едни бисери.. ум да ти зайде!
Принципно и дефакто седя където ми е кеф...предимно обаче се движа, щото не съм стигнал етапа да се изкарват пари със седенки...даже напротив - само се харчат :wink:

Колкото до "направи си сам" - да, именно това визирах, всеки иска да си "издялка" нещо тук :) Просто доста от колегите след едно "сковаване" придобоват манталитет на хора с по няколко тапии и започват да раздават "изключително" функционални мнения и съвети... но това само го вметвам, защото ми е направило впечатление...не че ме дразни.

Темата за дизайна дойде от един пост малко по-нагоре, при това с неприятен за четене тон. И така се породи дискусия, спор....защото там нерядко се ражда истината.
Иначе навсякъде има разни хора - кои със, кои без самочувствие и покритие. Няма смисъл да категоризираме къде са профитата и къде останалите :)

... и да, това беше и моята идея. Човека си има основна дейност, която развива добре. Няма смисъл да му се дават съвети, предимно със заядлив и поучителен тон.

Ако сме поразводнили темата има модератор, който може да я поизчисти, започвайки със своето мнение.

Хайде лека засега :)
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:53 am, променено общо 1 път.
Master_Kenobi - V.I.P.
Emerald написа:
...Това са изделия отиващи директно на пазара...
Това не е вярно, колежке. Явно не четеш опонентите си, а още по-малко следиш "творчеството" им в други теми. Съжалявам! :-D

Иначе... не знам за кво точно се дърляте тука, :-D ама некои от шкафчетата за баня са си откровена кичарка и го писах някъде на колегата skartalov. :-D Но в крайна сметка бяха пилотни образци и повече с цел експериметриране възможностите на машинния парк. :-D
Emerald - модератор
===
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:53 am, променено общо 1 път.

Тема "Направа на вратички от МДФ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: