n_a написа:... та работеща печка не се сменя. Никога!и аз тъка мисля

ще има малко промени по дизайна и скоро ще кача снимки на промените
n_a написа:... та работеща печка не се сменя. Никога!и аз тъка мисля
$64EN написа:Печката ти е супер, изобщо не се изкушавай да си купиш нова!
общо взето тази печка доста обърква ситуацията , но при положение че си я имаме от доста време и не е мръдала , за какво да я сменяме? само дръжките и се счупиха , но ги тунинговах![]()
panalov написа:По принцип уредите трябва да са разпределини така :Не е добре хладилника да е посредата между мивката и печката, ще стърчи и само ще го обикаляш. На високите уреди и колоните мястото им е в края за да не пречат. Не че винаги е възможно, току по средата на стената са я отдушници, я някакви строителни колони, например на вкарани в стаята тераси...
Хладилник , работен плот, мивка пак плот,котлони ,плот.
Не е задължително да са в такава последователност , но е добре да има работен плот и от двете страни на уредите.
Не е препоръчително хладилника да е до печката ,защото се затормозява работата на хладилника
niki_sap е прав , не трябва да се слагат мокри съдове в сушилника
Fortune написа:panalov написа:По принцип уредите трябва да са разпределини така :Не е добре хладилника да е посредата между мивката и печката, ще стърчи и само ще го обикаляш. На високите уреди и колоните мястото им е в края за да не пречат. Не че винаги е възможно, току по средата на стената са я отдушници, я някакви строителни колони, например на вкарани в стаята тераси...
Хладилник , работен плот, мивка пак плот,котлони ,плот.
Не е задължително да са в такава последователност , но е добре да има работен плот и от двете страни на уредите.
Не е препоръчително хладилника да е до печката ,защото се затормозява работата на хладилника
niki_sap е прав , не трябва да се слагат мокри съдове в сушилника
Прикачен файл
Прикачен файл
Fortune написа:Напълно съгласна съм с Fortune,аз също не съм привърженик на витрини,който ме задължават всичко винаги да ми е изрядно подредено$64EN написа: Колкото до откритите витрини, аз умишлено не оставих такива, не ми се щеше да събират прах, разни съдове, чашки и разни джнджурии и честно казано не ме е затруднило досега, все пак не готвя 20 пъти на ден, то по същата логика би следвало и олиото и оцета да са ми на открито. Могат да се сложат готови висящи керамични комплекти за подправки, които да бъдат и като акцент.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
trevora написа: Бих ти предложила да помислиш и за вариант долния ред от чекмеджета.Моята кухня е така и на мен ми е адски удобно.Не ми се налага постоянно да се дупя и да бъркам по рафтовете,за да търся нещо.Чекмеджетата с пълно изтегляне създават доста голямо удобство.Така е , но разликата между механизми - тандембокс или мета бокс и панти за обикновени вратички е и финансова
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: