Мечтата на всяка домакиня
rosso m - специалист
shadowman написа:
tassel става и с обикновенна пералня, но задължитлно трябва да е 450-500 мм в дълбочина, оставя се 700мм (може и 750) разтояниение между шкафовете а вратите се монтират с панти 170 градуса.
:)
solo5 - майстор
само аз ли мисля, че мястото на пералнята не е в кухнята :?
shadowman - майстор
Много хора го мислят, но от няма на къде е в повечето случаи.
solo5 - майстор
Аз моята я предвидих в коридора
Разглобих един вграден гардероб
Направих плот - отдолу ще е пералнята, а отгоре ще е гардеробче
Когато може да се купи нормален уред като пералня или хладилник не бих си и помислял да търся по-скъп такъв за вграждане :?
niki_sap - специалист
pep написа:
Малко да ъпна ако може . Ще започвам кухнята и сериозно се замислям за пералнята , но нямам излишни финанси за тези за вграждане . Гледах има по 50см дълбоки , дали ще е възможно да се скрие отпред с врата и да не се вижда в шкаф или без ? Същия въпрос стои и за съдомиялната , има по-малки модели за 4 комплекта чинии , нея мисля да я набутам под мивката и до нея пералнята като всичко ще е скрито , дали може да стане така или са ми малко криви сметките , мивката ще е 20см дълбока :?
На първо място - не си взимай такава миялна. Аз съм с почти най-скъпата на пазара - Електролукс и не съм доволен въобще - първо не събира почти нищо, защото като сложиш 3 чаши и една купа и край и второ просто не мие като нормална миялна. Отделно, сметката за миялната ти е грешна - мивката е дълбока 20 см., но под нея има сифон, съответно не можеш да сложиш миялната под самата мивка. В мош случай мивката ми е в ъглов шкаф, половината от който е мивка, другота навътре в ъгъла е глухо, без врата. Съответно миялната ми е в вътре в шкафа и вратата й се отваря под мивката, съответно кошницата се дърпа и остава под мивката при зареждане. Дано да си ме разбрала. Всичко влезе до сантиметър и бях много доволен, но пак повтарям, това не е най-доброто решеие. Ако имаш място вземи си нормална, пък била тя и 45 см. миялна.
pep - специалист
Нямам къде да я сложа пералнята , иначе в кухнята не ми харесва , но няма как . Mиялна най-евтината мисля колкото да не е без хич , нещо такова :
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09010093
Все си мисля че ще успея да я сместя под мивката , със сифона ще го измисля някак си или ще е в друг шкаф комбиниран . "Нормалните" за вграждане са по 500-600лв и нагоре и събират големи количества заемат много място , не ми трябват такива .
solo5 - майстор
Купи си голяма мивка и можеш да си ги миеш сам и да минеш без миялна :-D

P.S. Баба ми едно време само с миялни си е миела чиниите :lol:
pep - специалист
Абе така е ама нали уж има технически прогрес за мързеливите :lol:
А че мивката ще е достатъчно голяма не от онези "декоративните" това е сигурно .
solo5 - майстор
Аз чинии мия качествено за отрицателно време (от казармата ми остана) :lol:
rosso m - специалист
pep написа:
Нямам къде да я сложа пералнята , иначе в кухнята не ми харесва , но няма как . Mиялна най-евтината мисля колкото да не е без хич , нещо такова :
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09010093
Все си мисля че ще успея да я сместя под мивката , със сифона ще го измисля някак си или ще е в друг шкаф комбиниран . "Нормалните" за вграждане са по 500-600лв и нагоре и събират големи количества заемат много място , не ми трябват такива .
Тази миална само ще заема място и ще харчи ток много е неудобна

Тема "Пералня за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: