Мечтата на всяка домакиня
rulom - модератор
Furera написа:
Кога ли ще видя и мойта в този вид
В същност има ли смисъл да се прави тази кухня :? , при положение, че Исус Христос ще дойде много скоро :? :? :?

Не се шегувам, просто се опитвам да направя забележка за подписа :)
Fortune - специалист
Furera написа:
Прав си ,че не се вижда много ,затова може би ще бъде цвят калвадос.Всъщност ето тука мисля да правя кухнята
Калвадос е според мен много използван цвят в масовите мебели и малко ми навява времето на соца. Дай нещо по-ново като плоскост маслина или има там хиляда нови, ако са дървесен фладер. Нещо едноцветните от ПДЧ също, макар да са пуснали и интересни цветове, но все пак незнам на мен много не ми допадат, съжалявам, но и оранжевата кухня също.
Furera - специалист
Не ти ли харесва подписа ми,та нали всеки в този живот има право сам да избира по кой път да тръгне.А относно калвадоса имаш право не е нещо ново.Може би това

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (170.37 KиБ) Видяна 4710 пъти
shadowman - майстор
Хвърляш се на скъпо, а ще я правиш сам. Ако това е акрилна плоскост става ама ми си мисля, че е боядисан МДФ щото той може да се огъва.
Furera - специалист
Не това е само горе долу като цвят ,не съм казал ,че ще бъде точно тази плоскост.Надявам се скоро да ви покажа кухнята в завършен вид.
g_ker - специалист
Мивката е долре да не е в ъгъл , а на място където до нея да е миалната или се предвижда такава , защото като решиш да я слагаш ще имаш големи ядове.Успех
laki1968 - специалист
Господ, решил да иде на почивка, но не можъл да измисли къде. В същия момент, покрай ньего минал един ангел.
- Иди на Марс!- казал ангела.
- Там съга е много жега.
- Иди на Плутон, там требе да а ладно!
- Там съга а много студено.
- Иди на Земята тогава!
- Последния път кога бех там, имах връзка с една юдейка и още приказват за тава...
PPP - специалист
Това червено е много агресивно като цвят и много бързо ще ви омръзне.
Fortune - специалист
PPP написа:
Това червено е много агресивно като цвят и много бързо ще ви омръзне.
Съгласна :)!

Не мога да се сдържа да ви покажа нещо, което много ми допадна, проект на Яна Мечкарова :
http://field.dibla.com/index.php?topic=5709.0

Ярък пример на спокойни семпли цветове, освежени с акценти в по-ярък цвят, което могат да се подменят. Никога няма да е "демоде".

Прикачен файл

Кухня аутлайн.JPG
Кухня аутлайн.JPG (237.05 KиБ) Видяна 4328 пъти
Furera - специалист
Да хубава е ,но с тези еднакви по размер горни шкафове ми приличат малко на старите бели, кухни които предлагаха преди 30 години.

Тема "Бъдеща кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: