iolly_ написа:Освен това детската има балконска врата....забравила съм да я сложаВярно за балконската врата- видях я някъде- не помня къде беше. Няма значение- леглото и цялото обзавеждане може да е и на друга стена. Ти каза, че апартамента е тухлен- не може значи стената да е бетонна. Но и бетонна да е, преместване на врата не е проблем.
Мечтата на всяка домакиня
Emerald
- модератор
27 мнения в "Barplot s masa za hranene-idei?"
Emerald
- модератор
iolly_ написа:Ами апартамента е тухла, но точно там има носеща стена, която мисля че е бетонДори и бетон да е и да е носеща, една врата не е проблем. Не е бутане на стената все пак. Стига да ви устройва варианта, техническата страна е напълно осъществима. Помислете! Мисля че предимствата не са за подценяване.
iolly_
- специалист
Твоят план изглежда готино, но първо със сигурност вратата може да е само в ъгъла, второ съм убедена, че по този начин се получава място за съвсем малка ъглова холна гарнитура, а аз искам къде да си събера поне 7 човека да вечерят на гости.
Мислихме варианта с гардероб в нишата в детската, но слагайки вратат в ъгъла се получаваше гадно, защото трябваше да сложиме някаква секция между две врати, а стените между вратите и съседната стена са нищожни и това ще пречи. На другата стена също може само нещо малко заради вградения гардероб...не ставаше
Мислихме варианта с гардероб в нишата в детската, но слагайки вратат в ъгъла се получаваше гадно, защото трябваше да сложиме някаква секция между две врати, а стените между вратите и съседната стена са нищожни и това ще пречи. На другата стена също може само нещо малко заради вградения гардероб...не ставаше
Emerald
- модератор
iolly_ написа:Твоят план изглежда готино, но първо със сигурност вратата може да е само в ъгъла, второ съм убедена, че по този начин се получава място за съвсем малка ъглова холна гарнитура, а аз искам къде да си събера поне 7 човека да вечерят на гости.Мисля, че на ъглова гарнитура винаги ще събереш повече хора отколкото на единичен диван. В случай на повече гости може да предвидиш примерно две кресла, които да преместваш от собствената спалня.

Мисълта ти за вратите не схванах...

За каква секция споменаваш? В детската?

Ще помисля и за вариант с врата в ъгъла, но ще бъде доста компромисен.
Emerald
- модератор
iolly_, гледам-гледам размерите ти и не мога да разбера как не би могла да побереш техниката на едната стена само?
Дай моля те размерите точно- на комина, от комина и до края на стената, а също...от стената с кухненските уреди и до началото на стърчащата стеничка с вратата към детската.
Какво всъщност ти пречи да сложиш кръглата маса с високи столове за които мечтаеш?

Какво всъщност ти пречи да сложиш кръглата маса с високи столове за които мечтаеш?
iolly_
- специалист
Размерите ги има на схемата на страница1.
Апартамента не е никак голям, а всяко семейство има вещи и при нас шкафовете въобще няма да са в излишък. Има толкова много неща, които трябва да побера, в тази кухня.....
...печка, хладилник, микровълнова, миялна, мивка, голям шкаф за тенджери, пералня\защото нямаме килер\, шкаф за кофа...намерих някои идеи за такъв\къде иначе да я сложиме?\, по-голям шкаф за буркани....и още шкафчета за подправки, ориз, хляб и сервизи с чинии за гости и т.н.
Започна да ми минава и идея за кръгла маса с голяма основа с шкафове......незнам далисе сещаш за какво ти говоря-----но незнамдали може да се направи....не съм го виждала.
Апартамента не е никак голям, а всяко семейство има вещи и при нас шкафовете въобще няма да са в излишък. Има толкова много неща, които трябва да побера, в тази кухня.....
...печка, хладилник, микровълнова, миялна, мивка, голям шкаф за тенджери, пералня\защото нямаме килер\, шкаф за кофа...намерих някои идеи за такъв\къде иначе да я сложиме?\, по-голям шкаф за буркани....и още шкафчета за подправки, ориз, хляб и сервизи с чинии за гости и т.н.
Започна да ми минава и идея за кръгла маса с голяма основа с шкафове......незнам далисе сещаш за какво ти говоря-----но незнамдали може да се направи....не съм го виждала.
Тема "Barplot s masa za hranene-idei?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература