Мечтата на всяка домакиня
boriv - помощник
Мерси за отговорите Марто,все пак съм решил гърба да е с ПДЧ.Въздуховода го побългарих - срязах малко долния обвих го с изолирбанд и го вкарах в горното парче като го облепих отнова с изолирбанд.Върху страницата на долния шкаф ще стъпне нова страница която ще стигне до горното шкафче и ще го копира догоре(самата страница на горното шкафче)като в същото време ще предпазва и от пръските от котлона.За пантите стигнах до извода че трябва да са на около 13 мм от ръба на вратичката(а някъде беше писано 11,5 мм)пантите са блум.
rum_sz кое по-точно е лайното бъди по-конкретен.
shadowman твоята тема съм я изчел основно и не само нея.Имаш ли идея как да направя прозореца с мивка пред него.Аз си мислех за ПДЧ което да разбича на няколко мм примерно 5 и да го залепя на прозореца
rum_sz - специалист
Яд,ме за котлона-Пробвай с лайсна 20 на 20 алум. като я поставиш под котлона,да обере луфта.

Ако можеш да сложиш на долният ред по ниски крака ,или тези ако могат да се отдрежат :? поне между плота и прозореца да остане разтояние 25мм,за да вкараш една водобранна лайсна.

Нивелира какво показва за долният ред?

Предните крака като ги навиваш, неможеш ли да обереш луфта между пода и стената?

Първо се поставя долният ред, гърба, и последно горният ред.

За това ти писах ,събаряй и наново.

Нивелира да е постоянно в ръката ти,че на снимките него виждам.

Успех.
zillius - специалист
shadowman не знам за твоя хладилник,ама цветенцето ти стои малко изгонено в твоята кухня! :-D Това е майтап надявам се ,че не си се докачил.Весела Коледа и много здраве пожелавам на теб и семейството ти! :)

Тема "Мнения за разположение на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: