Мечтата на всяка домакиня
Доколкото разбирам вариант са декоративните тип пясъчен килим, другите са по-специфични, но ще видя дали някоя от тях също не е вариант.
За стягане, ами има парно, а и апартаментът е топъл би трябвало да се стегне за няколко дена :)
А за нова мозайка, къде мога да погледна?
Dewalt - специалист
Стягането и изсъхването са две различни неща.
Преди полагане на саморазливка е необходимо замазката да е изсъхнала изцяло - запечатваш влагата иначе.
Мозайка до колкото знам маи няма на много места - да не ти казвам колко маистори които се занимават с това са останали към този момент.
Не знам дали ще немериш някои,по лесно - макар не по евтино някои да се отзове за по декоративен под отколкото за остарялата мозайка.
PCL82 - майстор
Ровейки в нета попаднах на това:

http://www.luxbeton.com/index.html

Изглежда добре, но не знам как са цените.

Добре напраената мозайка е много хубаво нещо, но малко майстори могат в днешно време да правят хубава мозайка. Затова се опитват да я направят непривлекателна, пред модерните настилки.

Продават се мозаечни плочки 20/20 дебели около 2,5см в различни цветове. Може да изкъртиш старата мозайка и да докараш съвсем приличен вид с такива плочки, и избягваш нуждата от дефицитни майстори и скъпи операции.

Тема "Как да се ремонтира стара мозайка на под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: